|
Dlaczego nie dziala mi strona glowna forum? |
| Author |
Message |
Lwomati
Vento to ja! GRUPA MAZOWIECKA
Silnik: 1.8
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| tak się wydaje, ale kosztuje to trochę. Wszystko zależy od Ciebie [b]spyro[/b]. Ikea Ty tu rządzisz :) |
|
|
|
|
Arcaj
Vento to ja! Red Angel 90KM
Silnik: 1,9 TDI 1Z
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="spyro"]pamiętajcie, ze wszystkie opłaty ponoszę sam z własnej kieszeni, również 3 domenki które posiadamy. [/quote]
korzystamy z forum to powinniśmy Ci pomagać w utrzymywaniu. Takie jest moje zdanie
P.S [b]spyro[/b] ile płacisz za utrzymanie forum itd.? |
|
|
|
|
Lwomati
Vento to ja! GRUPA MAZOWIECKA
Silnik: 1.8
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]Arcaj[/b], kiedyś rozmawiałem na ten temat. Tylko zauważ jedną rzecz. Nie wszyscy zapisani będą wnosić opłatę, bo najzwyczaj w świecie nie jesteśmy w stanie ich do tego przymusić. Rozważaliśmy wydzielenie działu i tematów dla osób, które wniosły opłatę... ale... to jest forum publiczne.
Trzeba się nad tym zastanowić. |
|
|
|
|
Arcaj
Vento to ja! Red Angel 90KM
Silnik: 1,9 TDI 1Z
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| [b]Lwomati[/b] to ja się z Tobą zgadzam. Kto może niech wpłaci zawsze będzie [b]spyro[/b] mniał mniej. Jest nas dużo i niech każdy odłoży mniej wiecej 10 zł czyli trzy piwa :) w miesiącu 10 zł to nie dużo :) |
|
|
|
|
spyro
www.vwvento.org

Silnik: 1,8 90KM B+G
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Właśnie dlatego wziąłem to na swoje barki, żeby nasze forum zawsze było publiczne i darmowe, żeby nie robić zamkniętych działów itp. Myślę, że to jest właśnie fajne, że jesteśmy otwarci na wszystkich i każdy po darmowej rejestracji ma dostęp do pełnych zasobów naszego forum. |
|
|
|
|
sebastian
Vento to ja! Bora
Silnik: 1.9 TDI
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Bo przecież zmusić nikogo nie można by płacił. Bo równie dobrze może nie płacić, tym samym już tu nie wchodzić... |
|
|
|
|
|
|