No to nie mozemy juz sie doczekac nastepnego.
My mamy Wasz kubek, bo z Andzia szukalysmy gazet na podpalke
i znalazlysmy kubeczek w nie naruszonym stanie
Szkoda jak zawsze, ze to tak krotko trwalo
Ale przynajmniej mamy co wspominac, buziaki dla wszystkich
[ Dodano: 2006-11-05, 21:21 ]
Chcialam jeszcze dodac, ze ogladalam zdjecia z reklamy spotu i nie moge sie nadziwic jaka byla tam ladna trawa
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-11-05, 22:43
Trawa odrośnie, a wiecie po co Jak przyjedziemy następnym razem to znowu się pobawimy
Spocik był naprawde super. Panująca atmosfera była tak gorąca, że zapominało się o niezbyt sprzyjających warunkach atmosferycznych
Szczególne podziękowania należą się Ani i Przemkowi za organizacje. Znalezione miejsce jest naprawde super i myśle, że jeszcze nie jeden zlocik możnaby tam zorganizować. Już pare nowych pomysłów w głowie siedzi
Z różnych powodów nie udało nam się "rozegrać" kilku zaplanowanych konkurencji ale te które się odbyły sprawiły uczestnikom i kibicom wiele radości. Pochwale się że udało mi się "wyrwać" dwa dyplomy Andziula: zapisywałaś wszystko więc może wypisz tutaj wyniki wszystkich konkurencji.
Zgodnie z małą tradycją fotorelacje oczywiście zrobie ale dziś już nie mam na to siły więc będziecie musieli poczekać do jutra
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bym zapomniał
Wielkie dzięki dla Przemolasa za pomoc w podłączeniu gałeczki. Efekt końcowy:
Jak się ściemniło to wyglądało naprawde super
Powitać ludzi
Ja już wkońcu wróciłem i biorę się za rekonstrukcje podłokietnik (Ci co byli wiedzą o co ręczny ).
Spocik był GICIOR NA MAXA A pole do "popisu" było przednie Choć mimo małych usterek (wywalone korki, spalone gniazdko) to nawet w domkach było fajnie i jakże ciepło Ukłony w stronę Przemolasa i Andziuli, za wykukanie takiego miejsca i sowitą organizację Wódki im za to Co ja mogę dodać ... Ci co nie byli teraz pewnie żałują, Ci co byli tez żałują że weekendy nie trwają dłużej
No to pozdrówki i do zaklikania
[ Dodano: 2006-11-05, 23:56 ]
A Gavel nawet nie wspomniał co żeśmy odnaleźli w Toruniu
Naprawde dziekujemy, ze sie bardzo dobrze bawiliscie, my z wami tez (powtarzam sie ale zabawa przednia). dobrze, ze VWiteczku piszesz to juz wiem, ze dotarles do domciu caly, zdrowy i przede wszystkim zadowolony
Jeszcze niech sie tylko odezwa Nelcia z Jaca i bede spokojna.
Chcialam dodac, ze miejcse jakieby nie bylo to i tak wszystko zalezy od ludzi, a jak juz mowilam i pisalam wszyscy jestescie zaje...fajni
Musze to napisac: KOCHAM WAS WSZYSTKICH
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-11-06, 16:28
Jaca i Nelcia jechali do Ostrody i nie wiem jak to wyglada u nich z netem. Zapewne jak tylko uda im sie dostac do netu to cosik napisza
Zawsze przyjezdzali i wracali ze zlotow calo i zdrowo wiec tym razem tez tak jest
Pierwsza konkurencja to : JAZDA NA CZAS
1. Gavel 37,70sek
2. Dzolo 40,20sek
3. VWitek (Theority) 43,00sek
4. Michal 43,90sek
5. Przemolas 47,10sek
Poza konkurencja Andzia 1,01min
Ale i tak brawa dla Andzi ze pojechala i zle nie wypadla
Druga konkurencja to: SLALOM
1. Przemolas 24,00sek +5sek za dotkniecie slupka
2. Dzolo 26,60sek +5sek -//--------------------
3. Michu 26,80sek +5sek -//---------------------
4. Aras 30,00sek +10sek -//---------------------
5. VWitek (Theority) 43,00sek
Nie mogloby sie obejsc bez trzeciej konkurencji: NAJWYZSZE ZAWIESZENIE
1. Gavel i Andzia
2. VWitek(Theority)
Czwarta konkurencja to : NAJNIZSZE ZAWIESZENIE
1. Jaca i Nelcia
2. Przemolas i ja (Andziula)
Niestety pogoda zbyt nie dopisala i nie odbyla sie piata konkurencja, a mianowicie rzut dojazdowka, nieoficjalnie wygral Przemolas poniewaz tylko on rzucil kolem w piatek
Niewiem jak wy ale chyba bedzie wydrukowac jeszcze jeden dyplom dla Micha za to ze nie czul sie odrzucony ze swoim kangurowym fordem
Chyba wszystko napisalam jak nie to mnie poprawcie [color=444444][/color]
Ciekawe co Wy zescie porabiali, ze tak malo fotek
Ale zawsze to kilkanascie wiecej
A Andzia i Gavel to na wysokosci zadania staneliscie
ze zdjeciami.
Palce Was nie bola.
Pozdrowki dla tych co sa chorzy
[ Dodano: 2006-11-07, 22:50 ]
to nie ten palec mial byc tylko ten
bardzo sorki
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-08, 00:02
theority napisał/a:
znów jest niedosyt jak po Krzeczowie
Witek, musimy zrobić mały spocik w Łodzi, na pewno parę osób się zbierze, tak na godzinkę chociaż spotkać się pogadać itp. Ale to musimy poczekać aż skończę batalię z moją ventką, bo narazie jest delikatnie mówiąc w częściach, tzn nie złożona do kupy i czeka na lakierowanie...
Witek, musimy zrobić mały spocik w Łodzi, na pewno parę osób się zbierze, tak na godzinkę chociaż spotkać się pogadać itp. Ale to musimy poczekać aż skończę batalię z moją ventką, bo narazie jest delikatnie mówiąc w częściach, tzn nie złożona do kupy i czeka na lakierowanie...
spocik to możemy zrobić tam u mojego ojca na wiosce, bo do Łodzi to ja wolę nie wjeżdzać, tyle tam wypadków No ale najpierw się poskładaj a lakiernika możesz odłożyć na później
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-08, 00:36
Na 9 listopada miałem umówionego, ale ze chory jestem to auto przydatne, więc przełożyłem na druga połowę listopada i do tego czasu autko jest plamiaste i nie do końca złożone:-)
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-11-08, 09:02
Andziula napisał/a:
Az sie lezka kreci, ze to sie juz skonczylo i tak krotko bylo
potwierdzam
chociaz z drugiej strony nie wiem ile trwalyby nasze zloty i tak bedzie nam malo. Takie jest moje zdanie, bo z tak wspanialymi ludzmi czas zawsze milo ale za szybko mija...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum