Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2009-10-04, 11:39
No, i tak jeszcze wczas. Każda opisana że do golfa III na ciśnienie 1-1,2 bara. Radzę jednak sklep, mimo że zapłacisz 2-3 stówki, bo w razie czego łatwiej z gwarancją, a te podróby są różne, czasem szybko padają.
Dokładnie tak jak mówi pablomed, na allegro jest tego mnóstwo.
Buli, mam do Ciebie prośbe - jak będziesz zmieniał to przyjrzyj się czy są tam gdzies uszczelki miedzy koszem a pompka (na gorze i na dole). Ja ostatnio wymienialem swoja pompke i dopatrzylem sie ze poprzedni byla jakos dziwnie na drut przymocowana...Teraz nieraz potrafi mi oslabnac delikatnie na moment i wydaje mi sie ze jest to sprawa cisnienia w koszu.
Dlatego jak mozesz to sprawdz czy sa tam te uszczelki. Dokladniej chodzi mi o miejsca ukazane na zdjeciach
Produkt markowy firmy MTM ,to nie jest pompa typu "no name"
hehe, dobre
Co to w ogóle jest to MTM...
A na poważnie... Nie oczekuj, że pojeździsz długo na pompie, która kosztuje 50 zł...
Ja kupowałem w sklepie firmy topran, po zniżce i bez paragonu coś koło 200 zł dawałem. Wymieniłem dwa lata temu, kupe kilometrów na niej zrobiłem, a auto w gazie, więc chodzi cały czas i śmiga elegancko.
Daj se na luz z allegro i normalnie w sklepie kup. Te tanie pompy są tak zrobione, żeby kilkaset kilometrów zrobić i samoczynnie ulegają autodestrukcji.
Te tanie pompy są tak zrobione, żeby kilkaset kilometrów zrobić i samoczynnie ulegają autodestrukcji.
No niestety taka jest prawda wiec Buli, posłuchaj sie sebastian, i kup cos markowego ewentualnie kup orginał używkę na szrocie choć tez nie będziesz miał pewności ile na niej pośmigasz ...ale zawsze to będzie lepsze od MTM
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-11-11, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
a wiec decuzja padła nowa bedzie pompka podobno jakas włoska za 75zł . dlaczego tak zrobiłem? w moich oklicach kupno uzwki graniczy w cenach 200zł i tez nie bede miał pewnosci czy to orginał ile pochodzi itd a tak to przynajmiej przetestuje jakies gowienko i bede mogł wam pozniej poradzic co zrobic:D
a tak to przynajmiej przetestuje jakies gowienko i bede mogł wam pozniej poradzic co zrobic
przetestujesz jedno gówienko, później drugie i na to wyjdzie, jakbyś normalnie kupił coś porządnego droższego. Taka prawda. Ale to Twoja sprawa. Powodzenia, oby to gówienko wytrzymało dłużej, niż tylko tydzień, lub miesiąc...
przetestujesz jedno gówienko, później drugie i na to wyjdzie, jakbyś normalnie kupił coś porządnego droższego. Taka prawda. Ale to Twoja sprawa. Powodzenia, oby to gówienko wytrzymało dłużej, niż tylko tydzień, lub miesiąc...
kolega widze jakis mardzo głupio madry:) chcesz to dam Ci wydruczki ile w sklepach kosztuje od 200 do 450 dziewczyna była i sprawdzała jakies 30 min temu, no chyba ze tak jak Ty mam za duzo kasy, i wcale nie chciałem zaoszczedzic , dla Twojej informacji bo wiem ze mowi sie ze chytry 2 razy traci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum