mam te same sprezyny co kolega HORMON i trzeba stwierdzi ze swietnie sie sprawuja . co do rodzaju sprezyn uwazam ze nalezy wsadzic to co jest przynalezone do tego modelu . nigdy zreszta nie probowalem kombinowac z podzespolami golfa choc jest ich wiele takich samych jak do vento . Wysokosc samochodu mam optymalna a na ansze polskie drogi niestety super niski nie spawuje sie dobrze
Jedno jest pewne, jak chce się mieć Vento obniżone trzeba się liczyć że na nierównościach będzie się jechało jak taczką. Żadna wygoda. Oczywiście kto chce mieć auto do szybkiej jazdy a nie rodzinnej to może obniżać, wzmacniać itd. Mnie auto służy do normalnej jazdy, więc mam trochę wyższe. Za to nie panikuję przy nierównościach. Widziałem jak auto obniżone jechało po starej części A4. Wszyscy go wyprzedzali, potem sobie co prawda odbił, ale dołożył zużyciem paliwa. Co tu gadać..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum