Wysłany: 2006-03-26, 08:14 Potrzebuje hokej do vento
Już jakiś czas szukam hokeja najlepiej szerokiego do vento.Wiadomo ze od golfa nie pasuje bo za wąski,ale czy od golfa vr6 podejdzie.Czy ktoś moze załatwic jakaś używke.???[/b]
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-03-26, 13:55
ale to po co pokazales fotke z tylu ?
sluchaj u nas na forum jest temat o hokeju i szukamy od dluzszego czasu.. nie podjdzie od golfa bo golf ma inny zderzk i wszystkei hokeje od golfa czy to vr6 czy zwykly pasuja do zderzaka do golfa i tak samo w vento pasuaj wszystkei hokeje do vento.. szukalem i powiem ci ciezko bedzie... dlatego latam swoj oryginalny.. a jak znajde cos dam napewno u nas w temacie na forum sporo tam ludzi juz o tym gadalo ...
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Gość
Wysłany: 2006-03-26, 14:30
pokazałem fote z tyłu bo przodu nie mam zrobionego.Jak będzie gotowy to pokaże w całości moje vento.
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-03-26, 22:18
no z tym hokejem to jest masakra kumpel rok szukal i ostatnio udalo mu sie przywiezc z niemiec ale jest hepy ma waski na sprzedy orginal vento. POZDRAWIAM
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-04-19, 11:36
to bardzo mało Mapet, ja sprzedałem w tamtym roku pęknięty za 50 zł... Zarąbałem w zaspę śnieżną i jeździłęm z peniętym, kumpe w Vento GT zmieniał na takie fajne, niziutkie i swoje mi sprezentował, miałem wywalić ten mój popęknay ale wrzuciłem na Allegro od 10 zł i zeszły za 50, więc miałeś niezłego farta kupując w super stanie za 40 zeta...
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-04-19, 20:02
moze mialbym hokej.. sprzedam swoj.. jest lekko uszkodzony na rogach ale kolega go pospawa plastykiem i moze go tez pomaluje strukturą... w zwiazku ze mialem kilak pytan o hokej szeroki i nei wiem komu to ew sprzedac bo wiele osb chce wiec pewnie wystawie na allegro
ile to warte w ogole?
[ Dodano: 2006-04-19, 20:08 ]
oczywiscie o tym od VRa mowie
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum