Ja niedawno wysyłałem lampę też komuś z forum. Była mała dziurka od kamienia, ale ktoś potrzebował dla jakiejś dupereli... Nie ważne. W każdym razie zapakowałem do kartonu, gazetami poupychałem, by się nie ruszało, zaklajstrowałem i udałem się na pocztę. Pani mnie się spytała, czy nic się nie uszkodzi. Powiedziałem, że nie. I rzuciła kartonem do pojemnika, który stał na ziemi I tym sposobem ciastko się kruszy...
Poczta czy kurier, to samo beznadziejne zachowanie pracowników. Ostatnio zamawiałem suchą karmę dla psa UPS'em. W gratisie sprzedawca dołożył jakąś puszkę z mięsem którego notabene mój pies nie toleruje. Kurier postarał się tak że roz........ metalową puszkę, wszystko wyciekło na suchą karmę i 200zł psu w d......
Nie kazda, nie kazda i w tej cenie.
Ojciec zamawia zarcie dla papugi. Sa ta specjalne pelety, mieszanka. Babka, ktora jest wlascicielem tej firmy wspolpracowala juz z 6cioma kurierami jak nic i zawsze wychodzil jakis bubel. Dotarla do nas kiedys paczka rozerwana na baku, a w srodku foliowy worek tez rozerwany. Takie zarcie jest juz do wyrzucenia.
Sa tez pojemniki plastikowe z innym rodzajem jedzenia i tych juz nie rozerwa ale jak nie urok to sraczka. Jedna paczka szla do nas 2 tyg, kurierem (sic!) I koles wystawil jedno awizo, a potem drugie i napisal na nim ze tego dnia (data) o tej godzinie (godzina) nie mogl nikogo zastac w domu i nie dostarczyl. Wtedy sie wku...smy bo nie dosc ze wtedy w domu bylo 7 osob to jeszcze nie w srodku a na zewnatrz, z besposrednim widokiem na bramke.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
a kto takie rzeczy zamawia wysyłkowo? W każdym markecie to się kupi, co innego, gdyby nie było...
Karma którą jada mój pies kosztuje około 20zł za kilogram na mieście. W internecie za 15kg worek z przesyłką płacą 199zł. Prosty rachunek i wychodzi na to że oszczędzam około 100zł Biorąc pod uwagę że taki woreczek starcza na około 4 tygodnie to rocznie jestem do przodu jakieś 1200-1300zł
Karma dla zwierzątek to przykład na niedbałość również firm kurierskich a że temat się trochę rozwinął to nie moja wina A czepiając się OT to twój komentarz już zupełnie nie wnosi nic do tematu ani lamp ani tej nieszczęsnej karmy
narazie czekam na kolejny list! bo napisali tylko ze przepraszaja ze tak dlugo to trwa ale cos tam sprawa jest w toku (pewnie szukaja winnego). :/ kur... juz chyba miesiac minol :/
W h.. współczuje kolego, poczta raczej nie bede zamawiał nigdy prędzej jakimś kurierem. Swoją drogą zastanawiałem się ostatnio nad takimi lampionami, tylko clear white. Musze pooglądać sobie w photoshopie jak takie lampiony by wyglądały z przodu i z tyłu na granatowym metaliku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum