Silnik: afn
Wysłany: 2011-03-18, 18:29 vento USA na części
wszystkie graty z Jetty III USA czyli potocznie vento USA
podsufitka materiałowa z vento wersja z szybrem, stan bdb, nie zniszczona i nie uszkodzona, posiada miejsca na lampki z tyłu 100% oryginalna
wersja USA nie posiada miejsca na rączkę po stronie kierowcy
cena 70zł
szyber elektryczny vento i mk3 100% sprawny z silniczkiem 250zł
jasna tapicerka welurowa bardzo ładna fotele z kieszeniami na oparciach, kanapa dzielona z zagłówkami i podłokietnikiem, 4 boczki, jasne dywany stan praktycznie IGŁA może delikatnie do przeczyszczenia oraz progi wewnętrzne jasne i półka cena 300zł
metalowy pas przedni pod klimę na 2 wentylatory 200zł
zderzak tył vento USA stan bdb jedynie wlew LPG jest cena 180zł
LPG I generacja czyli najprostsza, butla walec 200zł komplecik do montażu. była zamontowana w aucie na wielopunkcie
lampy tył usa nie wiem czy różną się czymś od tych z cl-ki za komplet 100zł czyli 4 szt
klapa tył USA bez blendy posiada rdzawkę na końcu pod tablicą 70 zł
szyby boczne po 30 zł szt
trzeci stop 30 zł
szyba tył 50 zł
kierownica USA poduszka wystrzelona i sklejona ale myśle że może jakoś to się da zrobić ładnie cena 70 zł
lampka z włącznikiem szyberdachu nowy typ 30 zł
elektryczne lusterka ze szkłem prawym z tym napisem wygrawerowanym a lewym bez podziałki cena 200 zł
to tak na początek o inne drobiazgi można pytać
fotki w sobotę i aktualizacja
zdeś stan bdb tylko do malowania raczej wiadomo
zegary z kontrolkami check, pasów itd 150zł plus wiązka plus koszt wysyłki
Ostatnio zmieniony przez bruno77 2011-03-18, 18:39, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-03-20, 19:57
nowe ceny wszystkie graty do dogadania
brak zderzaka przedniego maski,lamp, grila
silnik igła stan 2.0 na wielopunkcie
posiada daszki podświetlane stan bdb jeden ma mało widoczną wadę koło lusterka ale jest to fabryczna wada cena 90PLN
szyber dach sprawny 100% stan igła rok 94 220PLN
zegary USA na 2 wtyczki plus wiązka stan BDB 136tyś mil full kontrolek 120PLN
lusterka USA elektryczne 2 sztuki za 170zł
tapicerka klapy bagażnika materiałowa plus spinki oraz boczki materiałowe cały komplet 4 szt 150zł
kompletny podłokietnik z blaszką przyciskiem i zaślepkami i ręczny w skórze w bdb stanie ułamany zawias klapki tylko cena 300zł
przycisk z podłokietnika plus wiązka do niego 100 PLN bo mam drugi takowy
kiera usa wystrzelona poducha ale sklejona wystarczy drobna kosmetyka cena 50zł
kompletne welury siedzenia z kieszonkami w oparciach, kanapa dzielona z zagłówkami i podłokietnikiem, 4 boczki i wykładzina 300zł odbiór raczej osobisty
tempomat komplet do benzyny 350zł
zderzak tył USA stan bdb jedynie do zaspawania wlew LPG cena 150
lampy tył uda made in mexico stan igła świecą bardziej na boki taki swego rodzaju obrys komplet na tył 100zł
podsufitka stan bdb opcja z szybrem do przeczyszczenia delikatnego 70zł
ori alarm 100zł
deska rozdzielcza szara z kratkami 70zł
i wszystko co jest z części z wnętrza i mechanicznych
komplet na swap 2.0 8 V wielopunkt oznaczenie ABA stan igła 136 tyś mil 1200 PLN
chłodnica wody stan bdb nie puszcza nic 70zł mam 2 szt
chłodnica klimy 70zł
silnik wycieraczek 25zł
3ci stop ori 30zł
zawiasy drzwi zero luzów nowszy typ po 15 zł
regulowana kolumna kierownicza z obudowa stacyjki 100zł
manetka wycieraczek 15zł
włącznik świateł 20zł
LPG I generacja stan bdb 170zł z butlą walcową gratis jak ktoś chce
pytać i proponowac ceny wszystko do dogadania
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Odradzam bruno77, jeżeli jest ktoś odważny kto zechce to pogratulować.
Kompletne dno jeżeli chodzi o podejście do tematu.
Zamiennik w cenie oryginalnego zderzaka, dodatkowe wady przedmiotów, które nie są opisane.
Vento MADE IN TAIWAN. Dobrze jedynie że wziałem notkę o kuriera, spór na allegro w trakcie, także powodzenia. Jest na to paragraf odpowiedni, także to już nie te czasy że sprzedajesz kartofle na allegro.
Stanowczo odradzam ! Jesteś hardkorem to kupuj.
Nick allegro : zsewisnia
Tylko tam w tytule aukcji jest błąd także powodzenia
UWAGA: Patrz na datę dołączenia na forum
Reszta w odpowiednim temacie.
Ostatnio zmieniony przez pezet666 2011-04-18, 03:35, w całości zmieniany 1 raz
kupiłem od gościa wiazke do klapy us z nicku Rafalogiela, wszystko odbyło się poprzez allegro jego nick zewisnia, na wiązkę czekałem prawie 3 tygodnie, gość ściemnia , zwodzi i ogólnie du..ek postanowiłem że go odwiedzę, i odzyskam kasę, gość wysłał mi maila że wiązką dawno wysłana, w końcu po 2 dniach dochodzi i co wysłana dzień wcześniej priorytetem ...
w międzyczasie kupiłem licznik Us na allegro nieopatrznie od......zewisnia, 3 tygodnie i licznika nie ma..... jeśli nie dojdzie do końca tygodnia to jedziemy...
NIE POLECAM GOŚCIA CHCESZ UTOPIĆ KASE?? TO U NIEGO KUPUJ!!
na innym forum też sprzedawał i wywalił parę osób jak mnie...
jeśli nie dojdzie do końca tygodnia to jedziemy...
Dajcie znać, jak będziecie jechać, pw najlepiej, żeby niespodziankę zrobić, chętnie oddam ten zderzak do rąk własnych akurat Jawor w miarę blisko jest od nas
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-05-03, 20:37
panowie a ja radzę ochłonąć troszkę i zgłosić to np do administracji allegro i np na policję ,bo raz ze jak pojedziecie do niego osobiście to nie wiecie co możecie zastać na miejscu ,a dwa że kolo może was posłać za grożby itp i to wy będziecie mieli przesrane ,a tak to nie dość że dostaniecie zwrot kasy to możecie wystąpić o odszkodowanie ,fakt że trochę to trwa ale uwierzcie mi że nie raz warto poczekać
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-05-03, 20:43
Wąski 2 napisał/a:
panowie a ja radzę ochłonąć troszkę i zgłosić to np do administracji allegro i np na policję ,bo raz ze jak pojedziecie do niego osobiście to nie wiecie co możecie zastać na miejscu ,a dwa że kolo może was posłać za grożby itp i to wy będziecie mieli przesrane ,a tak to nie dość że dostaniecie zwrot kasy to możecie wystąpić o odszkodowanie ,fakt że trochę to trwa ale uwierzcie mi że nie raz warto poczekać
i kto to mówi Jak razem jeździliśmy to jakoś nigdy się tym nie przejmowałeś
Wysłany: 2011-05-04, 00:27
ok a więc od początku bo widzę każdy ma swoją tezę
1
zderzak który kupił kolega nie było napisane czy oryginalny czy nie były dodane autentyczne zdjęcia itd mógł poprosic o dodatkowe po jego demontażu, co innego gdyby pisało że stan bdb oryginalny czy coś takiego, spór na allegro trwa ale zero odpowiedzi od 2 tyg od kupującego więc no sory o czym mowa....
2 za wiązkę dostałem pozytywny komentaz że polecam itd sprzedającego paczka doszła itd ale nie o to tu chodzi
licznik fakt przez swięta mi sie o nim zapomniało i przyznałem to po mailu od kupującego po czym natychmiast został wyslany na co mam potwierdzenie do wglądu i na maila zaproponowałem zadośćuczynienie w ramach rekompensaty za długi czas realizacji, ja zapomniałem kupujący mi nie przypomniał i nie musiał fakt ale w ramach tego myśle że podałem mu słuszną propozycje pokrycia czasu i nerwów
poza tym że tak to nazwe incydentem wszystkie paczki dochodzą na czas i sa wysyłane max do tyg od otrzymania pieniędzy na konto a nie na konto płacę allegro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum