Panowie ile który chce za co?
Girll - Cena
Zbiorniczek - Cena
Zamek do schowka jeszcze jbc
a co do jechania na Markuszowa to osobiście wolę dać komuś kasiorę do ręki komu to leży w garażu a szrot zawsze zarobi.. (chyba że moje myślenie jest złe)
bo my klubowicze (mam nadzieję że mogę albo niedługo będę mógł siebie tak nazywać:) ) się razem
Ostatnio zmieniony przez poohateq 2011-04-16, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
ja też osobiście odradzam ten szrot. Byłem tam pare razy mam w sumie nie daleko to za byle duperelek wołają Bug wie jaką kase. tak zbiorniczek 20 a panel nawiewów mam z klimą
kolego czy drogo to ci nie powiem zbiorniczka tam nie kupywałem ale za takie rzeczy jak chlodnica, chlodniczka od nawiewu, lampy, gril zderzak, maska zaplacilem 180 do golfa 3, idz pogadaj jak czlowiek to ci sprzedarza za dobra kase a jak idziesz i cwaniaczysz to nie dziw sie ze cie wykasuja, chlopakom na magazynie trzeba na piwo dac;] i pamietaj to co wykrecisz sobie sam z aut za magazynem jest za smieszna kase ;]
oj zdaje ci się. Jak nie ma szefa to owszem tak jest ale jak jest to drze na maksa. A po drugie to tam praktycznie wszystko trzeba sobie samemu wyciągać bo oni nawet kluczy czesto nie mają
kolega jak chcesz dam ci numer do pana gdzie stoi u neig 6 golfów 3 ktore rozkrecasz jak sie z nim dogadasz zeby ci wysłal to bedzie git chociaz watpie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum