Cześć, jestem tu nowy
Mam sprawę do Was, szukam wszędzie i nie mogę znaleźć, a szukam Klapy tył wersja USA!
ma ktoś na sprzedanie? chodzi mi o klapę z tą małą rejestracją i zapytam jeszcze czy ma ktoś fotel od kierowcy przedni Mam Vento wersja Stanowska i nie wiem czy części się przypadkiem nie różnią.
Mam taką klapę 1 tyś i Twoja żartuje oczywiście, wytłumaczę Ci to dokładnie żebyś nie dał się w jajo komuś zrobić. Masz zapewne taką dupcie
Kupujesz sam plastik - blendę Usa ( koszt ok 160 zł za idealny stan ) i do tego zamawiasz sobie ( ktoś na forum będzie miał numer do tego gościa ) tablice pod blendę Usa koszt rzędu 70 zł jak dobrze pamiętam. Czyli coś takiego
Ściągasz lampy z blendą, monter i masz klasę z tyłu
Wybaczamy że się nie przywitałeś za to przedstawiaj Ventylka w dziale nasze auta bo coś chyba modzisz
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
no kupiłem kupiłem, chcę przemalować i chcę tą klapę Stanowską bo jak vento z USA to i tablica kwadratowa by się przydała Koła już kupiłem 16' BORBET'a. Jak byście mieli namiar i kto ma taka blendę to bym kupił i pytanie, czy nie muszę nic przerabiać tylko montuję i wszytsko?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum