Proszę was o pomoc w znalezieniu zderzaka przedniego do vento najlepiej nowego do lakierowania.
Miałem gościa na allegro który posiadał zderzaki z hokejem od VR6 (nowe) ale niestety zwlekałem z kupnem, a teraz jak pytam to już nie ma
zdjęcie zderzaka, który miał koleś z allegro na sprzedaż (za 200 zł):
po zdjęci domyślam się że firma polcar zajmuje się dystrybucją tych zderzaków znalazłem przedstawiciela w szczecinie i dziś będę dzwonił czy mają takie zderzaki.
Jak by ktoś miał namiar na taki zderzaczek lub firmę która sprzedaje prosił bym o pomoc.
Dzieki.
o , panowie . ja tez z checia reflektuje na taki zderzaczek z hokejem vr6 .
ale faktycznie cholernie trudno dostac .
tak wiec panowie bardzo prosimy o pomoc . IDGRAY. gdybys czegos sie dowiedzial to daj znac .
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-01-15, 07:52
dowiedziałem się tyle że ten zderzak na focie jest do d...
dokładka jest na stałe ze zderzakiem i jest plastikowa a nie z abs-u jak w oryginale więc zahaczenie o coś równa się połamanie dokładki jak nie zderzaka więc ten zderzak sobie odpuszczam i szukam oryginały i dokładki do vento najlepiej VR6
jak nie znajdę niczego do marca to chyba kupie od golfa bo znim nie ma problemu i dokładkę można kupić z abs-u
[ Dodano: 2007-01-15, 09:51 ]
ogłoszenie nie aktualne kupiłem zderzak teraz tylko dokładki szukam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum