Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-11-22, 22:08
bart_jawelin napisał/a:
np. do golfa III
Przecież golf nie ma takiego kuferka
Co do wydechu to w sumie nie wiem co mam albo Bosal albo Asmet....wiem że chciałem chyba Asmeta ale pierwszym razem przyszedł od paska potem od AAM i chyba mam Bosalowki....w kazdym bądż razie obie firmy sa konkretne i muszę potwierdzić....zero rudzielca po 1,5 roku.....tłumik jest identyczny jak w momencie kupna,.
.w kazdym bądż razie obie firmy sa konkretne i muszę potwierdzić....zero rudzielca po 1,5 roku.....tłumik jest identyczny jak w momencie kupna
teraz to praktycznie każde będą w takim stanie, bo pokrywane są warstwa aluminium, żeby nie korodowały. Jedynie to na spawach może rdza się pojawić, bo czasem o to producent już nie zadba, jednak warto po założeniu prysnąc wszystkie spawy srebrzanką i będzie git. Mój prawie 3 lata wytrzymał (komplet tłumików) i pewnie dalej służy gdzieś komuś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum