Wysłany: 2010-08-28, 23:20 Vento w benzynie lub z lpg
Witam,
szukam Vento w dobrym stanie. Mile widziany gaz oraz ciekawe wyposażenie.
Najbardziej widzi mi się srebrny kolor, lecz przemyślę każdą ofertę. Można pisać tu lub na gg: 2818587.
Pozdrawiam serdecznie!
Oglądałem. Bardzo mi się podoba, tylko ta butla... wolałbym, żeby była w kole.
Jak myślicie - czy w jakiejś gazowni by mi ja wymienili na taką w kole? Jeśli tak, to z jakimi kosztami to się wiąże?
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-08-29, 13:39
ventylek86 napisał/a:
wymiana około 700zł
Potwierdzam sam się dowiadywałem i to minimum. Zależy jeszcze jaki region i jaki gazownik. Mój tak przez telefon powiedział 800-900. Zależy od podzespołów.
ja mam srebrne vento,z butla w kole. zanim sie o nim rozpisze to nadmienie,ze jest w automacie. bo nie kazdemu to pasi. ja tam akurat jestem zakochany dozywotnio w tych skrzyniach.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-08-31, 16:30
no ale jakby auto kolegi Kowal_80, bardzo ci podpasowało i tylko by ci ten automat przeszkadzał a reszta jak najbardziej na tak to chyba warto dołożyć te 500zł
a mysle ze jakbyście dobrze pogadali to kolega by urwał z ceny te 500zł
nie wiem jak to jest,bo nigdy nie przekładałem. tak jak napisałem,dla mnie dozywotnio tylko automaty beda wchodziły w gre,wiec jedyna przekładka jakiej bym sie podjął to ta w dróga strone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum