606508436 to nr na auto szrot w bikowku(trasa 50, 0.5 km od grojca w strone mszczonowa) tam mieli ostatnio jakies vento osobiscie go jeszcze nie ogladalem ale szrot polecam duzo czesci z vento i golf3 i ceny uczciwe
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-04-03, 21:05
RysiekSiedlce, no to chlopiesie decyduj bo ja jestem do srody w wawie a w srode wieczorem będe kolo siedlec to mógłbym ci zabrac tylko musisz sie RysiekSiedlce, dogadać z Wąski 2,
No ja jestem zdecydowany i chcę kupić podsufitkę do VENTO Z SZYBERDACHEM. To chetnie ustawie się w środę i wezmę podsufitkę tylko jak ty ją chłopie przywieziesz No i pozostaje najważniejsza kwestia ceny?? mój email
rysieksiedlce@gmail.com
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-04-07, 13:38
ale ty do mnie piszesz RysiekSiedlce, czy do Wąskiego.
Ja to pewnie następnym razem będe w siedlcach jakos pewnie na ten długi weekend majowy bo ja tak wogóle to jestem z lublina a w wawie to tak co jakis czas tylko jestem i pewnie następnym razem pod koniec kwietnia bedę w wawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum