Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-02-12, 09:31 nie swieca sie kontrolki na liczniku i nie chce zapalic
Witam mam taki problem w golfie bo grzebalem przy elektrycznych lusterkach i zrobilo mi sie zwarcie i zgasly kontrolki z licznika i nie chce zapalic:/
ale popatrzylem bezpieczniki niby ok zdjolem kleme na chwile i kontrolki sie pokazaly nie wiem czy dlatego ze zdjolem kleme ale zaplil i jedziem nim i wieczorem jak go zgasilem poworzylo sie to nie swieca sie kontrolki szyby nie dzialaja kontrolka absu i poduchy sie nie zaswieca ale godzine i km na liczniku pokazuje teraz zdjemowalem klemy i nic... co moglo sie stac komputer sie zwalil??
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Jesli po przekreceniu kluczyka nie ma zadnej reakcji na desce rozdzielczej to albo kostka stacyjki albo luzna klema na aku (u mnie kiedys w Kadziu odpadl kable od klemy i zonk, bo przyjechalem i bylo ok a po 2 min kaput )
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-02-12, 11:12
juz wszytsko jest ok dowiedzialem sie ze jest w nim sterownik alarmu i zrobil sie zimny lut przelutowalem pare stykow i hula ale dzieki za zainteresowanie i za checi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum