Trzeba ustalić o której wyjeżdżamy,nie za póżno żeby mieć dobre miejsca.No chyba że będzie lało to nici z wyjazdu,cosik mnie żonka straszy że załamanie pogody idzie
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-07-18, 19:59
Jak będzie taka pogoda jak teraz to nie jadę, mam to w żeby stać i się zastanawiać czy za chwilę lunie. Dzisiaj ładnie dało po gaciach. Jak jutro z rana będzie tak jak teraz pochmurno to mnie nie ma. Jakby co zdzwonię do leśnego i dam znać.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-07-18, 23:31
o fuck - ale leje teraz u mnie
i ktoś tam z góry na dodatek zdjęcia robi ...
auto w sumie udało mi się dziś poskładać ale jak jutro będzie taka pogoda jak teraz to grilla robimy w domu a nie w Borsku
a jak będzie ładnie to spotkamy się gdzieś po drodze (może Nowa Karczma) bo nadrabianie kilometrów żeby być pod Care4 to mi się nie uśmiecha rano, kiedy każda minuta dłużej w łóżku jest na wagę złota
http://picasaweb.google.pl/slaw2712/Borsk14Mili#
proszę bardzo,nie wiele udało się popstrykać,zawody były grubo opóżnione,a jak zaczeli jeżdzić to i tak z przerwami bo padało.Totalna klapa,najlepsze(najszybsze) samochody i tak nie pojechały,przynajmniej jak myśmy byli,niektóre to przyjechały szczelnie zamknięte w takich skrzyniach metalowych na lawetach,nawet fotki nie udało się zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum