Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Ocena mechanika - naszym zdaniem
Author Message
my_kel
Kierowca eLki

Silnik: 1.8
Posted:    Ocena mechanika - naszym zdaniem [ !!! ]

Witam
Od zawsze borykam się z problemem (pewnie nie tylko ja) jakiego mechanika, lakiernika, gazownika, elektryka itd, wybrać i do jakiego się udać z samochodem.
Ludzie zakładali jakie¶ posty, gdzie można było wypisać polecanych oraz takich, do których nie warto się wybierać i zostawiać im naszych furek.
Posty te zawsze gdzie¶ ginęły w g±szczu, nie były spójne i nie zawsze dało się z nich wywnioskować jednoznaczn± ocenę.

Postanowiłem temu zaradzić.
Stworzyłem stronę, na której można oceniać takie wła¶nie punkty usługowe.
Oczywi¶cie im więcej ocen, tym bardziej wiarygodna jest opinia o danym punkcie usługowym.
Póki co służy jako baza danych takich punktów.

Jak na razie dodałem tam ponad 20 000 punktów, przy czym w dziale "Motoryzacja" jest ich ponad 6 000.
Je¶li będzie jakiego¶ brakować (a pewnie tak będzie) to można je dodawać.

Strona jest w wersji beta, więc mog± się na niej pojawić problemy. W takim przypadku proszę o informację za pomoc± formularza.

Za korzystanie nie pobieram żadnych pieniędzy, ale rejestracja i logowanie s± konieczne, żeby przykładowo kto¶ nie nabluzgał w komentarzu (takie konto zostanie zablokowane) albo nie dodał więcej ocen niz jedna.

A zatem zapraszam na stronę.
[URL=http://nrazy.pl]nrazy.pl[/URL]

Do adminów.
Czy można ten post podpi±ć, żeby jak najwięcej ludzi miało ¶wiadomo¶ć o istnieniu takiej strony?

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: