Szukam:
- zderzaka na przód (golfowski odpada )
- błotniki przód lewy i prawy starszego typu czyli pod prostokątny kierunek
Pordzewiałe, połamane, poklejone itp. mnie nie interesuje - wszystko ma być w jak najlepszym stanie. Oczywiście najlepiej w szarym kolorze ale to nie jest priorytetem.
Na allegro parę sztuk jest ale jakby ktoś miał coś z tego na stanie albo wiedział gdzie mogę dostać to proszę o kontakt bo zawsze to lepiej od kogoś zaufanego brać.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-11-18, 08:24
Morfeusz142 dzwon to trochę za dużo powiedziane - mała stłuczka tuż przed ślubem tak jak Spyro pisze
Lampy i grill wymienione dawno, a zderzak tylko lekko wyciągnąłem i cały czas z nim jeżdżę ale najwyższy czas jakiś cały i niepopękany założyć.
A oba błotniki już tak mi rudy atakuje że nie opłaca się ich robić dlatego chce kupić nowe..
Edit:
Zderzak już leży w garażu, błotniki już jadą więc temat zamykam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum