Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2009-02-07, 23:22 czy to stacyjka???
Witam,mam problem i potrzebuje waszej pomocy:) mianowicie wsiadam do samochodu wkładam kluczyk przekręcam kluczyk i nic....nie odpala ani nawet nie zachechła (nie wiem jak się to pisze poprawnie:P)czasem tylko załapie ale już dziś wieczorem wcale tylko z po pychu pali....proszę o pomoc...ja stawiam na stacyjkę...może to coś innego z góry dzięki za pomoc
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2009-02-08, 08:10
No witam,tak aku jest dobry ale dla pewności go sprawdzę dziś....kontrolki się palą...wszystko sie załącza po przekręceniu stacyjki(dmuchawa,światła itp)tylko nie pali nic sie nie dzieje po przekręceniu....
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2009-02-08, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-02-08, 09:41
Witam,więc tak po waszych podpowiedziach...i co się okazało (choć nie wiem czy będzie dobrze ale na razie pali bez problemu:)usztywniłem kostkę wchodzącą do złączki w stacyjce i przeczyściłem jeszcze ją no i teraz jest wszystko dobrze....zobaczymy jak będzie dalej w razie co będzie trzeba złączkę wymienić.....dzięki za podpowiedzi
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2009-02-08, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum