Wysłany: 2013-11-16, 11:51 Lampy IN PRO bez postojówki czarne
Witam. Sprzedam lampy które miały iść do mojego venta jednak nastąpiła zmiana planów. Wszystko jest na foto, co i jak było robione, dodam tylko że robiłem na jak najbardziej czarno czyli obwódki soczewek, obudowy, nawet klosz pomalowałem co potęguje wrażenie ciemnych lamp. Stan ich oceniam na bdb, wszystkie uchwyty całe, soczewki jak widać w ładnym stanie. Cena 450zł z wliczoną już przesyłką bez negocjacji. W razie jakichś pytań czy ofert proszę o pw.
Fotek na aucie nie mam ale jak jesteś zainteresowany to mogę założyć na moment tyle że bez grilla, bo u lakiernika stoi, żarówki zwykłe jakieś bez fajerwerków.
Działają drogowe odbłyśniki jak na foto w bdb stanie wszystkie 4 sztuki, postojówek po prostu nie ma, myślałem zrobić na przekaźniku i na zwykłej h7 (że ma świecić np. 20% mocy) ale na razie nie ingeruję w to. Jakbyś był konkretnie zainteresowany to mogę jeszcze na jakąś flaszkę spuścić bo trochę mnie przycisło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum