Jak w temacie kupie nawet 2 sztuki uchwytu podtrzymującego lewa tylna szybę na prowadnicy. Oczywiście bez uszkodzeń!Bardzo zależy mi na czasie gdyż mam unieruchomione auto, jak coś to małopolska/śląsk mogę odebrać osobiście (oczywiście jeszcze zależy gdzie)
na zdjęciu zaznaczone uszkodzenie, ja potrzebuje w pełni sprawne bez żadnych ubytków
Ostatnio zmieniony przez danielson10 2013-06-02, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-06-02, 15:18
To częste uszkodzenie i ciężko będziesz miał kupić w pełni sprawny uchwyt. A w ASO sam nie występóje, tylko z całym mechanizmem cena to ok.450zł, wiem bo sam szukałem do siebie. Jak nie znajdziesz to pisz PW a podeślę fotkę jak ja sobie poradziłem z problemem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum