Wysłany: 2013-05-20, 21:55 Kupię reflektor od strony Pasażera do Vento i inne
Witam.
Szukam części do swojego Vento:
-reflektor przedni manualny od strony pasażera
-zderzak przedni
-kierunkowskaz od strony pasażera
-zaślepkę od strony pasażera
-halogen od strony pasażera
-schowek do wersji bez poduszki powietrznej (mój się nie zamyka, brak mechanizmu)
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-05-20, 22:18
Ja mam cały mechanizm z klamka i zaslepke ze zderzaka, lecz wnoskuje ze potrzebujesz krótkiej, a ja mam dluga. Kierunkowskaz moze tez bym gdzies znalazł, ale powiedz czy chcesz ciemny, pomaranczowy, czy bialy.
Tak, ja mam tę krótką. Przepraszam za niedomówienia, mam to auto od wczoraj i jeszcze nie ogarniam wszystkiego.
Potrzebuję pomarańczowy lub dwa białe/czarne.
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-05-20, 22:41
Pomaranczowy gdzies miałem. Byłbys chetny na mechanizm z klamka (ori) i ten kierunek? z cena sie dogadamy na PW, bo najpierw Ci rzuce zdjecia kierunku.
halogen gdzieś mi się kiedyś walał po garażu tylko nie pamiętam czy ori
jak chcesz to mam cały mechanizm do schowka ale z wersji bez listwy czyli taki jak był w golfie III podrzucę jutro fotki na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum