Wysłany: 2013-04-15, 12:55 LAMPY TYŁ ORI BLACK HELLA
JAK w temacie, stan BDB - każdy wie jak wyglądają więc więcej zdjęć nie daje , dla upartych mogę cyknąć parę fotek, ogólnie już czekają spakowane na Sell , jak co pisać, cena 205 z wysyłką
można uskuteczniać negocjacje ;D, dzwonić lub pisać- mój nr. 512 133 783
_________________ Ride4Sin
Chodź, pokaże Ci co oznacza kobieta za kierownicą.
Ostatnio zmieniony przez 4sin 2013-04-15, 13:05, w całości zmieniany 2 razy
Kruchy69, nie spinaj się tak bo popuścisz ;p 4sin wie na pewno że to nie był żaden atak z mojej strony czy obelga tylko mały koleżeński podtekst ;> jak chcesz pospinać to pokomentuj sobie tam na fejsie czy gdzie chcesz
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-04-17, 22:37
przeciez sie nie spinam. poprostu tak o wypomniałem w formie zartów. Jednak internetowa rozmowa bez emotikonów wpływa negatywnie na rozmowe. tak wiec, nie miałem na celu, zadnej kłotni, poprostu starałem sie utrzymac forum w czystosci. majkel00230, jesli Cie urazilem to sory, na pewno nie miałem tego na celu.
spoko nie poczułem się urażony ;> ale nikt Ci nie odpisał na pierwszy komentarz a Ty nadal jakieś negatywne sugestie ;> ja 4sin napisałem że jak za zboże, a ona mi że "mówię, że można negocjować nie ?" a Ty kolejna negatywna sugestia ;> po co się bawić w szeryfa forum jak tutaj nic strasznego się nie dzieje ;> ale plus dla Ciebie za trzymanie porządku
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum