Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2013-03-04, 21:54
Luqua napisał/a:
Ori czy nie, co za różnica...
jest bo do vento nie ma innych jak ori uzywane bo te z linku sa typowe do golfa i bez przeróbek nie pasuja w zderzak od vento a te zwykle z absu to moment i pekaja te z linku sa mocniejsze i bardziej elastyczne najdluzej mi wytrzymal ten hokej ale i tak nic nie przebije originalu i tak jak levis pisze nawet dobra glebe wytrzymaja
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Ostatnio zmieniony przez Rafik 2013-03-04, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
vwjanekvento, ja mam u siebie od golfa zdeś bo od venta mam porysowany a trafiłem okazję i tanio kupiłem w kolorze. i do golfowego pasuje idealnie a do ventylowskiego nie mierzyłem:) ale sprawdzę i napisze co z tego wynikło
trochę ta dokładka do ventylowskiego nie pasuje tak jakby się chciało żeby pasowała. Mam na sprzedaż dokładkę stricte oryginalną tą co zachodzi pod spód w nie złym stanie. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt na priv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum