jak w temacie ciepły bardzo cięzko pali, nie wazne czy benzyna czy gaz. Na benzynie czuć że go zalewa. Nie ma możliwosci zeby z gazu przejsc na benzyne bo go zaleje od razu i zgasnie potem ciezko pali . Na gaz na ciepłym jak od razu nie załapie to trzeba go "hehłać" aż złapie i też czuć ze jest zalany :/ świece nowe filtr gazu tez filtr powietrza równiez kopułka palec tak samo zostały przewody ngk po 20 tys km. świece wykręciłem wszystkie miały czarny nalot na sobie. Zimny pali od kopa.
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2012-06-13, 21:19
no włąsnie chyba masz racje . wczoraj właśnie wymieniłem reduktor i zobaczymy, juz kilka miesiecy temu gazownik mowił ze to jego ostatnia regulacja i nastepnym razem musimy sie spotkac na wymiane reduktora. ojezdze to sprawdze narazie vento po raz 3 stoi na poprawce u lakiernika
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2012-06-18, 11:02
problem rozwiązany przyczyna parownik- stwierdzam to po tym ze został on wymieniony oprócz tego nic innego nie robiłem i vento pali od kopa na ciepłym na zimnym , nawet raz nie miałem problemu z odpaleniem od wymiany parownika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum