mam o to taki problem z licznikiem gdyż nie pokazuje prędkosci i wskaźnik paliwa sie buja i nie pokazuje ilości paliwa. Stało mi sie to po podłączeniu czujnika od poziomu płynu w zbiorniczku spryskiwaczy. Dodam ze mam licznik od mk4 . Podłaczylem trójkowy i te same objawy. Miałem drugi impulsator sprawny i po podłączeniu żadnej zmiany. Jaka może być przyczyna
Zobacz tu: http://forum.vw-passat.pl...-poziomu-paliwa
Czyli wychodzi na to, że coś z czujnikiem od prędkości, może kostką, przewodami? Przewody sprawdzałeś? Może bezpiecznik wywaliło, jak się to stało, jakieś zwarcie np.?
dziś zobaczę pływak w zbiorniku. wczoraj czyszcząc wtyczkę od pompy paliwa zauważyłem że jeden przewód jest nadłamany i gdy psikałem preparatem do czyszczenia styków zaczęło się gotować na tym przewodzie. dziś wymienię wtyczkę i zobaczę co będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum