Wysłany: 2007-04-03, 14:19 Szukam opony Barum
Usilnie szukam używanej, w dobrym stanie, opony letniej Barum Brylantis 185/60R14. Może ktoś z Was ma taką, lub wie gdzie kupić. szukałem chyba juz wszędzie, lecz bez pozytywnego rezultatu. Pozdrawiam.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-04, 17:58
Gienek napisał/a:
Mnie, Mamusia, Babcia ani Dziadziuś kasy nie dają
Zaczynają mnie irytowac te Twoje teksty. Masz zaledwie 4 lata więcej jak ja, mnie Mamusia tez kasy nie daje a zarabiam od 14 roku życia kiedy to pochowałem własnego Ojca, oprócz tego studiując na dwóch kierunkach. Także wiesz mi że nie jesteś jedynym forumowiczem, który pracuje,bo robi to zapewne 99% nas.
Dlatego też Twoje teksty w stosunku do nas, że nas utrzymaują Mamusie czy Dziadziusie są nie na miejscu, bo każdy z nas zarabia i dla mnie wydać 60 na używkę czy 120 na nówkę to wiem że wybrałbym nową, bo to żadne pieniądze.
Po co zawracasz ludziom głowę, kup sobie używki a nie po raz kolejny czyjąś propozycję pomocy kwitujesz zaczepkami... Nie podoba mi się to...
Także wiesz mi że nie jesteś jedynym forumowiczem, który pracuje,bo robi to zapewne 99% nas.
bez kitu... wkurzaja mnie tacy ludzie, którzy twierdzą że tylko oni mają wydatki. bo nie wspomne ze pracujemy za marne grosze to jeszcze bardzo dużo z nas także się uczy, na co także musi płacić i to niezłą kasę, ale jakoś nikt na to nie narzeka. fakt, że 119 zł to jest trochę kasy, ale napewno na nówce pojeździsz znacznie dlużej niż na używanej. i nie pisz, że masz rodzinę na utrzymaniu, bo nie tylko ty jesteś w takiej sytuacji. a jak cie nie stać na samochód to może po prostu go sprzedaj?
Silnik: ABA Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 505 Skąd: Nowogard
Wysłany: 2007-04-04, 23:19
Gienek jak nie możesz znaleść 1 gumy używanej za 60 zł to kup sobie 2 za 120 i będziesz szczęśliwy . Tylko Pamiętaj że na tych używkach będziesz woził rodzinę i aby ta umiejętność (gospodarowaniem pieniędzy) nie wyszła ci kiedyś bokiem w trasie np: do sklepu i oby nie na twojej rodzinie . Wiem jedno ze za dobrą używke trzeba zapłacić od 80zł do nawet 100 i więcej ,więc teraz bież nową za 119 zł a za 3 miechy jak naskładasz dokupisz sobie 2gą
Jeśli masz zamiar kogoś obrażać to lepiej zmień forum, albo odłącz internet to będziesz miał więcej pieniążków do domowego budżetu, może na oponę Ci starczy.
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-04-06, 15:45
Gienek jeśli nie możesz znaleźć tego co szukasz to kup 2 inne ale dobre używki i będziesz zadowolony
a tą jedną która Ci zostanie wsadź na zapas (jeśli masz) albo po prostu sprzedaj jeśli się jeszcze do jazdy nadaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum