Kupię komplet reflektorów przednich do Vento '92r. 1.8 -orginalne Hella z możliwościa regulacji świateł. Najpilniej to mi potrzebny jest prawy, bowiem mam aktualnie zamontowany reflektor z "anglika", dzisiaj wracałem późno po ciemku do domu i nic nie widziałem z prawej strony, zamiast oświetlac mi pobocze, to wali na drugą stronę ulicy... Także najpilniej potrzebuję prawego orginalnego, ale chciałbym miec już komplet orginalnych, gdyż z drugiej strony mam nie-orginalny Depo. I jeszcze jedno: jak sprawdzić, czy to jest normalny reflektor, czy znów nie wersja angielska Jest gdzieś to napisane na nim albo coś Żebym znowu nie kupił bubla, tak jak niedawno właśnie, kupiłem na szrocie orginalny za 130 i na myśl mi nawet nie przyszło, że to może nie byc to...
Szukaj na allegro ale od razu mówię że oryginał Hella nie jest tak łatwo dostać w dobrej cenie Zadzwoń wcześniej do sprzedawcy i spytaj się o wersję reflektora bo może tego nie napisać na aukcji.
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum