Wysłany: 2011-09-08, 09:06 Kamerka cofania a radyjko z LCD
Radyjko to Pioneer AVH-P5000DVD,zamontowałem sobie do tego kamere cofania(oczywiscie pod ori wejscie dla kamery oraz sygnał od czujnika cofania do odpowiedniego przewodu w radiu. Wszystko jest super i działa jak nalezy ale dopóki sprzęt jest załączony i tu pytanko.
Czy to powinno działac takze przy wyłączonym radiu lub gdy LCD jest schowany to czy powinien sie sam wysówac po włączeniu wstecznego?? Dodam ze gdy radio jest wyłączone a wrzuce wsteczny to podswietla sie cały panel jakby sie załączał.
Czy moze to byc do uaktywnienia w opcjach radia??
Moze ktos ma podobny zestaw i cos mi powie na ten temat??
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-09-08, 13:10
miałem zamiar zrobić to samo u siebie lecz by radyjko się wysuwało w momencie wrzucenia "R" to byś musiał się wpiąć w płytkę sterującą panelem lcd by dał sygnał na mechanizm lecz ,czy jest sens bo wiemy że wysunięcie monitora może trwać dłużej niż sam manewr
Wiesz ja to se myslałem ze tak bedzie od razu to działało, z reguły zawsze mam wysunięty ten LCD-ek ale tak sie dopytac ino chciałem,w kwesti cofania oczywiscie masz racje,pewno bym juz do przodu jechał a monitor byłby w 1/2 drogi do otwarcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum