wiesz co nie zastanawiałem się jeszcze nad ceną nie wiem czy z oponami bo 2 to juz chyba do wymiany a drugie to bede chciał taka felge kupic żeby je założyć
a co zainteresowany czy tylko tak
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-19, 16:16
Baro napisał/a:
a co zainteresowany czy tylko tak
Muszę powiedzieć że ten wzór nawet, nawet mi się podoba...
Myślałem na zmianą na coś większego (15cali) ale nie szukam już nic na siłę bo szkoda nerwów...postanowiłem, że jak mi jakaś okazja wpadnie w łapki to się zainteresuję...więc pytam.
sam zderzak jest ok od góry do hokeya. a sam "hokey" jest lipny bo jak sie nim w krawężnik przyp.........to się roz........... i do wymiany cały zderzak brrrrr............ jak znajde hajs to sam poszukam oryginalnego uzywanego zderzaka z dopinanym hokeyem
RM są fajne ale od 8 cali wzwyż, przy 6,5 to jest normalne koło moim zdaniem nie warte takiej kasy. Dobre Rm'y ma Idgray ale z tego co pamiętam u niego jest 16x7,5 i 16x8 i w czerwieni wygląda to nieziemsko
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-26, 18:49
Fele niezłe...rozchwytywane i trochę grosza na nie poszło...ogólnie nie moje klimaty ale być może przy srebrnej furce będzie szał...musiałbym ten felunek na autku zobaczyć to w tedy się wypowiem.
dziękuje tygrysie
na furce to po zimie dopiero muszę zdjąć opony z obecnego lata i sprzedać te 15" 7j et38 co klikaliśmy wcześniej i założyć opony na bbski
jak to jest z oponami jakie trzeba założyć żeby na 6,5 j uzyskać efekt tego zaoblenia opony
a z kasą na vętke to jak z kobietą i pytaniem o wiek
Osobiście... jeśli mogę się wtrącić to dałbym jeszcze listwę pod grillem w kolor
W tym typie grilla dobrze wygląda całość w kolor nadwozia (bez znaczka) lub tylko szczeble w czarny mat a reszta w kolorze nadwozia... Ale to jest tylko moje skromne zdanie...;)
Baro napisał/a:
...jest stary typ grilla w garażu zakupiony od scanda lyko listwa jest niebieska i w styczniu bede probował pomalować i zamontować...
Pomalować tylko listwę w kolor a resztę w czarny mat i będzie dobrze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum