Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-11, 01:12
no i co? Maksik, miałeś być i co? Ja tramwajem a dotarłem, tzn Cruss odebrał mnie spod Centralu, posiedzieliśmy przy Mc'u pogadaliśmy sobie... A co z resztą chłopaków z Łodzi? Jak odbiorę furkę to zrobimy porządny spocik, co Panowie?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-05, 09:49
No to co robimy spotkanko w Łodzi?
Wczoraj gadałem z Tomkiem i może by zrobić w ostatni weekend czerwca takie spotkanie? Ale tym razem rodzinnie, czyli weźmiecie swoje kobitki, dzieci (jak macie ) i pojedziemy sobie gdzie, rozpalimy grilla i spędzimy sobie trochę czasu wspólnie.
Co Wy na to?
Wysłany: 2008-06-07, 20:11
no najlepiej od rana. Powiedzmy w niedzielę albo w sobotę. W poniedziałek pojedziemy z Tomkiem oblukać pewne fajne miejsce w Łodzi, więc każdy bedzie miał blisko. Porobimy fotki i wrzucimy na forum.
Wysłany: 2008-06-10, 18:30
no i nie pojechaliśmy z Tomkiem w poniedziałek bo mi wyskoczyła awanturka w TOYI niestety. Ale mam nadzieje, że w tym tygodniu damy radę tam zajechać i zrobić foty.
Wysłany: 2008-06-15, 08:25
Oto fotki z tego miejsca, naprawdę fajna miejscówka, nad wodą, w samej Łodzi także nie będzie trzeba jeździć nie wiadomo jak daleko. Spokojnie możemy sobie grillika ustawić, spędzić miło czas.
Proponuję ostatni weekend czerwca, niedziela od rana, powiedzmy na 10. Co Wyna to? Spotkać się w jakimś miejscu wszystkim znanym (pod jakimś marketem czy coś w tym stylu) i razem tak podjechać, bo mówiąc szczerze sam bym tam nie dotarł, bo bym sie zgubił
Ja też pierwsze słyszę, żeby koła piszczały na piasku
Niezły koleś, na prawdę. I na bank to nie jego auto, bo kto normalny bo takie popisy robił swoim autem. Ale przynajmniej użyźni glebę
Wysłany: 2008-06-15, 12:49
no tez staliśmy z Tomkiem jak wryci patrzą co cin wyprawiają z tą terenówką. Od razu przyszło mi do głowy czy przypadkiem to niest autko zostawione w warsztacie, jakiegoś klienta i wzięli sobie na przejażdżkę, to często spotykana praktyka. Bo nikt normalny nie chciały własnego auta tak traktować.
Co do pisku opon na piasku to naprawde to dziwaczne, ale ciągle piszczały im oponki.
Autkiem przyjechało dwóch kolei i ciągle zamieniali się a zaczęli od zjechania z bardzo stromej górki oczywiście zawadzając michą olejową o kamory. To już daje do myślenia że to raczej nie ich fura...
Witam
Jak nic mi znów nie przeszkodzi to też przyjadę.Tylko niech SPYRO wyśle mi SMS wcześniej
(chociaż jeden dzień przed spotkaniem) bo nie zawsze mam dostęp do internetu I niestety
nie zawsze jestem na bieżąco z tym tematem.
Ja też raczej wpadnę, tylko kwestia ustalenia daty zostaje. Proponowałbym po 1 lipca to i Cygul wpadnie, bo na razie na urlopie się leni Apropo to gdzie wy tą miejscówkę wyczailiście - ze zdjęć wydaję się naprawdę super!!
Wysłany: 2008-06-24, 21:46
Ustalone wszystko.
Spotykamy się w ta niedzielę (29 czerwca) o godzinie 10 rano przed Castoramą na Radogoszczu. Stamtąd jedziemy w to magiczne miejsce które pokazałem na fotkach powyżej (to rzut beretem spod Castoramy).
Na tą chwilę dzwoniłem i mam potwierdzenie przybycia od:
Spyro i Madzia (no jakby inaczej )
Cruss
Maksik z żonką
Tomek z Justyną
Co z resztą?
Ze sobą proponuję niech każdy weźmie jakąś kiełbasę itp zrobimy sobie grillika na spokojnie, posiedzimy pogadamy, kobietki nasze może jakieś piwko wysączą, bo my jako kierowcy niestety neio możemy :-(
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-25, 19:50
Mam nadzieję, że przyjedzie dużo osób na nasz łódzki spocik. Pomorska grupa często się spotyka, a my przecież nie możemy być gorsi Zapraszam więc wszystkich chętnych bardzo serdecznie. W niedzielę ma być cieplutko. Zrobimy sobie zatem grilka, wypijemy ( z dziewczynami) jakieś słodkie piwko, pogadamy... Będzie super
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
witam ja na 90 % jestem tylko żeby pogoda dopisała spyro podałbyś telefon na pw jakbym miał sie spóźnić to zadzwonie to chwiel zaczekacie (co zabrać kiełbaske mięcho piwko bezalkocholowe) ? coś jeszcze będzie potrzebne
Witam wszystkich:-) Dzięki jeszcze raz za zaproszenie ale nie dam rady przyjechać pierwszy raz na spocik bo moje ventko jest jeszcze w remoncie:-(
pozdro:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum