Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2006-09-12, 17:06
Jasne ze wysle zdjecia ventylka jak tylko nakleje naklejki na szybę. dlaczego nie wyswietlają mi sie opcje takie jak:POMÓGŁ, PW, GG, EMAIL?????kiedys mi sie wyswietlało, mam mozille i wtedy tez miałem, szukałem juz chyba wszedzie w różnych opcjach i nadal nie mam. W pracy jest wszystko ok wyswietla sie wszystko.
No właśnie JACA jakbyś tak mógł zapodac tą płytkę to chyba wszyscy byli happy
Jaca, prześlij mi zdjęcia, które robiliście na ZLocie, wszystkiej akie zrobiliście, bo też z tego co pamiętam mieliście cyfróweczkę. Jeśli jest tego bardzo dużo to może na jakiś ftp wrzuć... Fajnie by było, bo brakuje na stronie nam zdjeć od CIebie, Kovvala i Spidera.
[ Dodano: 2006-09-12, 17:13 ]
Sławek, coś musisz mieć w ustawieniach przeglądarki nie tak, skoro w pracy Ci się wyświetla, a w domciu nie... Narazie nic mi do głowy nie przychodzi co to może być... A może w ustawieniach Profilu na forum, ale to w sumie wtedy na każdym komputerze miałbyś tak samo...
[ Dodano: 2006-09-12, 17:15 ]
MarianG napisał/a:
Hymn do sciagniecia powyżejabyscie nie musieli szukac wersji
Trochę spóźniony, ale właśnie dodałem Ci POMÓGŁ, bo w kmońcu odwaliłes kawał dobrej roboty znajdując i wrzucającna serwer ten zaeb... kawałek.
Jaca zobacz co wlasnie kupiłem ( zdjecie w załączniku )
Tylko ze jako troszke wiecej ważę to bede musial go sporo podrasować zeby sie z toba poscigac. Mam na to caly rok bo juz koniec sezonu.
_________________ W sercu mym na zawsze ----------------> VENTO
nie no co ty.
ale wiecej nie moge powiedziec bo caly temat sie sypnie.
no ale w przyszlym tygodniu zaczynam prace.
mam niecaly rok.
a roboty w pip. nie zgadniesz. lysy????????????? ja? no co ty. jak by mi duzo brakowalo.
spyro to moze cos o wlosach (tych na glowie) powiedziec. ale ja?
[ Dodano: 2006-09-12, 22:30 ]
Marian. no nie poznaje kolegi. no takim sprzetem to nawet w Sharanie mozna po polce z tylu posmigac.
a gdzie naklejka z vetkiem? vento the freshmaker........
Witam wszystkich jestem jedna czwarta MarianaG (1/4 poniewaz 2/4 stanowia Pypec i Drozdzu) wlasnie obejrzalam zdjecia ze zlotu i widze ze swietnie sie bawiliscie.Szkoda ze nie moglismy sie poznac i pobawic razem.Mam nadzieje ze Mariano byl grzeczny i nie trzeba sie za niego wstydzic Nastepnym razem napewno nie opuszcze takiej imprezy bo chlopaki sa naprawde zachwyceni Szkoda tylko ze nie mamy juz Vento... pozostal tylko sentyment Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Theority miejmy nadzieje ze kamila tu nie wjedzie 2 raz bo ona jeszcze nie wie ze kupilem Ścigacza tak wiec Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-12, 23:45
Kamila, witamy CIę serdeczniena forum. Przykro nam , że nie mogliśmy Cię poznać, ale mam nadzieję, że następnego zlotu nie opuścisz i przyjedziesz z Mariuszem.
Kamila napisał/a:
Mariano byl grzeczny
Bardzo grzeczny i ciągle mówił jak mu smutno że nie pojechałaś z nim...
Dziekuje za mile powitanie i czy ktos moze mi wytlumaczyc JAKI SCIGACZ???? Bo chyba Mario zapomnial mi o czyms powiedziec
I bardzo nieudolnie probuje sie tlumaczyc A w to ze zalowal ze mnie nie ma nie uwierze
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-13, 01:01
Jestem za
Jeszcze kiełbasek podpalanych wydechem nie jadłem ale jak dobrze zrobisz to się skusze. Mam nawet małą podpowiedź dla Ciebie - jak zalejesz zamast ropy olej z McDonaldsa to kiełbaska będzie miała taki miły frytkowaty posmak
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 156 Skąd: Świebodzice
Wysłany: 2006-09-13, 08:17
No to pięknie Marian kupił jaco pędzipołka ale będzie jazda a rok a z tym olejem z Mcdonaldsa to dobry pomysł kolega merceem jeżdził na oleju jadalnym z biedronki ale fajny zapach frytek był. Theority sprawdź to a kiełbachę też upieczemy na wydechu
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2006-09-13, 08:55
no to widze ze na nastepnym zlocie musimy zrobić specjalne konkurencje dla malutkich ale bardzo szybkich motorków
juz nie mogę sie doczekać. Ciekawe co to będą za konkurencję??
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-09-13, 14:07
Czesc Kamila
jest nas o kolejna wiecej
zapraszamy do jak najczestszych wizyt na forum
a jesli chodzi o Mariana to byl najprawde grzeczny i bardzo zabawny, w szczegolnosci podczas ogniska
Ja za sprzedanie Vento dostalem opieprz.... na zlocie wszyscy sie na mnie krzywo patrzyli bo nie przyjechalem Vento, Magda mnie nie chciala wpuscic na parking......
A teraz Jaca sprzedaje swoje Vento i jemu nikt nic nie powie ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum