Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-30, 10:53
MAPET napisał/a:
to sa spyro wlasnie rarytasy tak jak recaro czy zderzk z obrysem czy tunel z podlokietnikiem zamykanym
wiem, wiem, od lat siedzę w tym temacie (niedługo 9latek jak Ventka jeżdżę i kombinuję z moim bolidem to i owo), tyle, że to cholernie nie wygodnie z tym licznikiem jest... i o to mi od początku chodziło.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-06-30, 23:08
grrrrrrrrrrrrr, fuck, napisalem sie napisalem i mi posta skasowalo idgray nie chcial aby sie ukazal no ale jeszcze raz sprobuje
MAPET napisał/a:
to vento z pewnoscią zagosciloby na pudle jesli chodzi o wybor najladniejszego ventyla w kraju
co tu duzo pisac. mapet juz podsumowal
po 2. bbs'ow nigdy nie dazylem sympatia. same wygladaja ok, na aucie jakos takos. ale jak zobacze na zywca moze zmienie zdanie
po3. nie podobaja mi sie biale tarcze - dlatego ....ze sa biale.
a teraz moj wywod. mam taka mala nadzieje idgray ze kompletujesz wszystkie te czesci zza wielkiej wody, bo ci sie podobaja i pasuja do usa project. bo czasem jak czytam posty mapeta to mi sie zdaje ze cel wazniejszy od srodkow. rarytasy, rarytasy, rarytasy.... tylko to sie liczy, a ze wyglada to conajmniej... delikatnie to ujme - blado. to sprawa drugorzedna. "stylowosc" sie liczy. anyway respect za wytrwalosc w poszukiwaniach i dazenia do wizji.
ps. peace mapet
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2008-07-01, 09:01
Tygrysisko napisał/a:
Nawet gustowny samochód
a dziękuje
Tygrysisko napisał/a:
idgray, a ze zderzakami i przednimi błotnikami to będziesz coś kombinował od wersji USA?
tylny zderzak wala się po podwórku od wersji usa przedni swego czasu już miałem ale że nie był to oryginalny produkt tylko zamiennik nie pasował idealnie i go sprzedałem. na razie są inne priorytety ale za jakiś czas temat zderzaków pewnie powróci
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-07-01, 10:10
Ale to nie jest zderzak od golfa? bo pod rejestracją a hokejem jest 6 szczebelków a w vento 4 było...6 było w golfie...no chyba że wersja USA była inna...
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-07-04, 10:28
no i auto zostało już docenione jak mowilem jedna z najgrubszych ventek w kraju
zostało wytypowane do 140 najlepszych aut w Polsce z grupy vag i zostało zaproszone przez organizatorow na elitarny zlot vag event w sierpniu
gratuluje
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2008-07-04, 10:44
Najlepiej to robić we "freestyle-u" (tak sobie to nazwałem) czyli wrzucać do autka to co się kazdemu z nas podoba a nie tuningować auto wedle wcześniej wytyczonych granic. Tuning to indywidualna rzecz a nie narzucona z góry. Przynajmniej jest to moja zdanie.
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-07-04, 10:48
no ale przeciez idgray tak zrobil ... wrzucil do auto co mu sie podobalo.. i przeciez tak kazdy robi.. nie wrzuca do auta czegos co mu sie nie podoba...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2008-07-04, 10:52
MAPET napisał/a:
no ale przeciez idgray tak zrobil
Ok...tak....nie wątpię w to....
To był mój taki wywód nie tyczący się idgray-a ...takie OT w sumie....
Idgray a swoją drogą...niedawno wspominałeś w jakims temacie odnośnie wydatków na vento, że Ty już do auta nie dokładasz i mimo że masz coś tam do poprawek lakierniczych to nic nie bedziesz robił z tym....czyżby przejście na Rost (chyba tak to się nazywa-tzn te obkorodowane furki)
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-07-04, 11:06, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2008-07-17, 13:25
Tygrysisko napisał/a:
Idgray a swoją drogą...niedawno wspominałeś w jakims temacie odnośnie wydatków na vento, że Ty już do auta nie dokładasz i mimo że masz coś tam do poprawek lakierniczych to nic nie bedziesz robił z tym....czyżby przejście na Rost (chyba tak to się nazywa-tzn te obkorodowane furki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum