Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-01-10, 09:25
MAPET napisał/a:
troche za daleko na polnoc ten gołuń jak co kwalifikuje sie na ten spot polski polnocnej ale wydaje mi sie ze nei na ogolnopolski zlot.. taka moja opinia
a Rusocin nie jest w centrum polski i jakoś nie mają problemu z frekwencją na VW MANIi więc moim zdaniem jak będzie dobra miejscówka i atrakcje to będzie ok. dla mnie lokalizacja obojętna byle było dużo ludzi, dużo miejsca na auta i na konkurencje zręcznościowe
P.S. Jak by się udało znaleźć dobre miejsce mogło by ono zostać na lata i co rok mogli byśmy się tam spotować
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-01-10, 09:35
idgray napisał/a:
a Rusocin nie jest w centrum polski i jakoś nie mają problemu z frekwencją na VW MANIi
swiete slowa
Golun byl bardziej propozycja spotu czesci polnocnej ale jesli ktos bedzie chcial przyjechac, spotkac sie i bardzo milo spedzic czas to przyjedzie niezaleznie od tego w ktorej czesci Polski mieszka albo nawet poza jej granicami (uklony w strone Jacy i Neli, ktorzy pokonywali nawet ponad 1000km w jedna strone )
do SPYRO cena domku w GOŁUNIU jest 50 zł za domek 5 - cio osobowy za dobę czyli wychodzi 10 zł na osobę za dobę , ale można się dogadać z Panią MARIĄ co do ceny naprawdę warto tam się udać na spot/zlot ,ale dalej szukamy im więcej się znajdzie ciekawych miejsc tym więcej do przeanalizowania które miejsce będzie odpowiadać wszystkim
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-01-10, 10:05
idgray napisał/a:
MAPET napisał/a:
troche za daleko na polnoc ten gołuń jak co kwalifikuje sie na ten spot polski polnocnej ale wydaje mi sie ze nei na ogolnopolski zlot.. taka moja opinia
a Rusocin nie jest w centrum polski i jakoś nie mają problemu z frekwencją na VW MANIi więc moim zdaniem jak będzie dobra miejscówka i atrakcje to będzie ok. dla mnie lokalizacja obojętna byle było dużo ludzi, dużo miejsca na auta i na konkurencje zręcznościowe
P.S. Jak by się udało znaleźć dobre miejsce mogło by ono zostać na lata i co rok mogli byśmy się tam spotować
i tu sie nie zgodze z toba .. ja np nigdy nei bylem tam poddobnei mase chlopakow z katowic i poludniowego okregu i bylo to wielokrotnie na forum vwzone poruszane... i brakuje zltow na poludniu jak zrobilismy w czestochowie spontaniczny spot VW to tyle ludzi z poludnia przybylo ze w szoku bylismy! takze wierz mi jesliby vwmani byl;a bardziej w centrum byloby zdecydowanie wiecej aut...
bo jak ktos ma przetachac 800km w 1 strone to nei widzie sie ze nei jedzie..
[ Dodano: 2007-01-10, 10:07 ]
pozy tym miejsce jest tez bardzo wazne w sensie fajnosci meijsca... zreszta kazdy moze przedstawic swoja propozuycje ja jestem otwarty...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-01-10, 10:11
Łęczyca jest chyba najbardziej w centrum
Mapet masz pewnie racje ale w Krzeczowie terz nie było pare osób z powodu odległości (np. mnie ) w każdym razie ja będę na zlocie gdzie on by nie był przynajmniej zrobie wszystko by na nim być
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-10, 23:49
WOLF1955 napisał/a:
jest 50 zł za domek 5 - cio osobowy za dobę czyli wychodzi 10 zł
to na prawdę rewelacyjna cena i to domek z wc... To naprawdę super cena.
Tutaj popieram MAPETA, mówiąc szczerze jak miałbym jechać 800 km to bym sobie odpuścił. Dla osób, któe wpadną tylko na jeden dzień przejechanie np 800 km to bezsens, a napewno bedzie jak na poprzednim zlocie dużo takich osób i fajnie że chcieli choć na parę godzinek wpaść. Uważam nadal że locik powinen być gdzie bardziej w centrumPolski, dla mnie to nie problem bo i wgóry i nad morze mam taką samą odległość, ale np Gavel, który mieszka nad morzem będzie mia kawał drogi np w okolice Zakopca. Także nadal uważam, że powinno to być raczej centru Polski.
idgray napisał/a:
Mapet masz pewnie racje ale w Krzeczowie terz nie było pare osób z powodu odległości (np. mnie mrgreen )
No widzisz, a chcesz, żeby ktoś sunął np z gór przez cała Polskę Poważnie centralna Polska będzie najlepsza, ale tak jak pisałem wcześniej jak mam po równo na północ i południe Polski, więc postaram się dostosować...
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-01-10, 23:57
miejsce to pol sukcesu wazne zeby ktos tam dobrze zameiszal i zorganizowal... meijsce to mozna wszedzie znalezc ale zby bylo co tam robic przez te 3 dni.. nie sztuka spotkac sie na parkingu przed marketem bo to ja moge w lodzi w wawie i wszedzie zalatwic
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
gdzie by to nie bylo .... moja anka i ja beziemy na pewno .
znajac zycie nudzic sie napewno nie bedziemy .... co by sie nie dzialo . a jesli chdzi o oranie trawy to ..... nic dobrego to nie wrozy .
pozdrawiam z oslawiomego torunia .
Pozdrawim serdecznie dawno do was nie zagladałm DZIEWCZYNKI COS MAłO PISZEMY??????
My z przemkiem też sie piszemy tylko żeby nie było za daleko bo w tym roku bierzemy potomkA"małego spiderka".Krzeczów nie był zły a co do organizacji to było super?????przeciesz można w tej okolicy akurat cos znaleść podobnego. POZDROWIENIA DLA WSZYSKICH KOBIET Z CLUBU VW VENTO
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-01-28, 20:39
Edit no wreszcie ... - juz miałam PW pisac co się z Tobą dzieje co do zlotu...fajnie że zamierzacie 'małego spiderka" zabrac mam nadzieje że do szybkiego zobaczenia
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-02-07, 22:05
A wie co do mnie i moich wypadów do polski to wie ze będę na pewno
Marzec od 2do 10
Maj od 12 do 25
Lipiec od 2 do 10
I co mi wiadoma to maj na 100% pasuje
Co do miejsca krzeczów nie za bardzo mało miejsca i kiepski dojazd
Najbardziej mi się widziało to co wolf zaproponował
No ale gdzie będzie to będzie postaram się dopasować
To są linki do ośrodków w Licheniu w których cena jest umiarkowana tzn. 15-20 zł/osobę.
Licheń jest około 10 km od Konina oraz 7,5 km od Ślesina.
Jak będę w pobliżu to porobię jakieś zdjęcia okolicy
Co Wy na to
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-03-04, 16:16
mi tam miejcsa odpowiadają
w miarę w centrum i tak właśnie powinno być
ten drugi wygląda całkiem przyjaźnie choć i w pierwszym znalazłoby się pewnie miejsce dla nas
tylko trzebaby samemu w te miejsca najpierw podjechać i uzgodnić warunki - wiadomo że dla zorganizowanych grup zawsze się jakieś rabaty uda załatwić
no i najważniejsze - o parkingach co prawda piszą ale trzeba je najpierw zobaczyć na żywo żeby się przekonać czy da się poustawiać jakoś nasze Ventki no i jakieś konkurencje przeprowadzić
theority masz blisko więc do dzieła
PS. Nie mam nic do tego że obok jest bazylika ale w kontekście że mamy się tam udać na zlot rozbawiło mnie to: "Pensjonat "Turysta" to gwarancja spokojnej nocy po całym dniu religijnych przeżyć...."
Dokładnie to jeszcze nie wiem ale poczatek czerwca , może do 10-tego .
A kurde w maju tez nie wiem jak to bedzie bo Justi mi własnie przypomniała
że mature piszemy .
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-04, 20:46
Licheń, ale się ubawiłem jak to przeczytałem... Nie wiem czy właściciele pensjonatu przeżyją nasze ciągłe chlanie i głośne zabawy do samego rana
A na poważnie, ważne aby nikt nam nie wlazł o godzinie 22.01 że koniec zabawy bo jest za głośno... No i parking najlepiej na terenie ośrodka, bo pamiętamy co było w Krzeczowie... Wiadomo, że na zlocie każdy ciągle piwkuje i kiepsko widzę, że każdy z nas nie dość że skacowany to pewnie zpiwkowany ezie jechał 500 metrów do parkingu...
A tak wogóle to trzeba się zabrać porządnie już za organizacje zlociku, bo czasu coraz mniej. Moja propozycja to wakacje, albo zaraz po wakacjach w jakiś weekend...
w takim ukladzie prosze podac termin , co bysmy wszyscy mogli sie do niego ustosunkowac .
jak na moje to 30 czerwca odpada bo bede chwilowo zajety hehehehe .
pozdrawiam .
,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum