Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-12-14, 17:06
vwkrzysio, a ja potrzebuje taki plastik co jest za wkladka zamka w to sie mocuje silownic centraklnego i on prezkreca sie zeby klapy nie dalo sie otworezyc jutro jak bede mial czas to zrobie zdjeice o co biega.,..
czesc posiadasz moze listwe, chokej dolny zderzaka cały.szerokosc ok 10 cm ma jak by co to czy mozesz mi napisac na gg 3457639 bomi net nie działa za bardzo.
czesc posiadasz moze listwe, chokej dolny zderzaka cały.szerokosc ok 10 cm ma jak by co to czy mozesz mi napisac na gg 3457639 bomi net nie działa za bardzo.
cześć. masz może bębenek od drzwi kierowcy? tzn. to co kluczyk w to wchodzi. wydaje mi się że ułamała mi się ta końcówka co trzyma wiosełko, a ono chyba zostało w środku.
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2010-12-28, 12:15
sprite napisał/a:
cześć. masz może bębenek od drzwi kierowcy? tzn. to co kluczyk w to wchodzi. wydaje mi się że ułamała mi się ta końcówka co trzyma wiosełko, a ono chyba zostało w środku.
Dzisiaj koło 11 zdecydowałem się na 100 % że biorę te bbsy, ale zapomniałem o priorytetowej sprawie która muszę zapłacić w tym miesiącu, więc z kół rezygnuje. Jeszcze raz przepraszam Krzysiek za zamieszanie.
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum