Cały czas szukam maski w dobrej cenie i stanie najlepiej już w białym kolorze... Listwa faktycznie się odróżnia dlatego, że golf nie był ostatnio myty i biel zrobiła się trochę ciemniejsza....
jeśli mam być szczery nie podoba mi się ta opcja zwłaszcza że masz szeroką stal. Ja bym nie chował szerokiej stali za kołpakiem. Co innego jakbyś miał zwykłą stal
Poszerzanie jednej sztuki 15" felgi kosztowało 100zł. Fotki felg na golfie będą dopiero na wiosnę bo po pierwsze jest podniesiony na zimę także słabo to będzie wyglądać a po drugie ori klucz do felg vw jest za krótki i porysowałbym sobie ranty z tyłu przy dokręcaniu felg
Taki problem, że nie mam takiego klucza a drugi, że golf jest podniesiony na zimę i nawet jakbym założył koło to efekt i tak będzie mizerny bo będzie wielka szczelina między oponą a nadkolem....
Stal z przodu ma 8 cali a z tyłu 9. Na to są opony 195/45/15.
Felgi po poszerzeniu trzeba było jeszcze wyszpachlować bo były nierówne krawędzie ale to zrobił mi już lakiernik przed pomalowaniem felg...
400zł - poszerzanie
250zł - stalówki
150zł - malowanie z wyrównaniem miejsc w, których felga była spawana
Mały UP....
Drobna rzecz a cieszy:
Było:
Jest ori Raid:
Ostatnia część vento frontu trochę porysowana ale i tak idzie do malowania:
Halogeny na przód hella (będą robione na smoked) przy przymiarce wyszedł mały ZONK a dokładnie jeden nie mieści się ze względu na kolanko od FMIC'a ;/ także trzeba będzie trochę pomodzić z tylną plastikową obudową żeby go tam upchnąć:
Oprócz tego założyłem włącznik świateł z opcją przednich halogenów i nową wiązkę pod maską.
Czas trochę odświeżyc temat:
- Odebrany zderzak ze wspawanymi miejscami na obrysy jak i samymi obrysówkami. Na obrysówki pójdzie pomarańczowa folia i będą pasowac do kierunków. Takie tylko poglądowe zdjęcie:
- Po 3 miesiącach szukania wreszcie udało się trafic dekielki na stalówki bo cena w ASO wynosząca ponad 150zł była nieporozumieniem:
- soczewki H7 będą wstawione w drugi komplet lamp od vento. Całe odbłyśniki są już pomalowane na czarno. Opcja bardziej zlotowa ze względu na brak świateł drogowych....
- drugi komplet lamp na tył ala crazy:
Oprócz tego z nowych rzeczy na założenie czekają jeszcze progi od GTI, wskaźnik temperatury oleju oraz obudowa na słupek na 2 zegary....
27 marca gulf ląduje w lakierni na likwidacje ognisk rudej i malowanie maski od vento oraz przedniego zderzaka a później pozostaje już tylko złożenie wszystkiego do kupy......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum