Wyglada na to, ze przelacznikow jest wiecej, wiec dla kazdego starczy
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez bradley 2009-01-09, 22:43, w całości zmieniany 1 raz
kupie włącznik świateł starego typu(zaokrąglony na końcu)
krzeszak, tak, jak Ci kiedyś mówiłem - nie dostaniesz takiego za tanie pieniądze pewnie, bo to chyba nieosiągalne... Chyba, że trafi się jakas okazja nad okazje. Ale jak mówiłem, to po prostu przełóż wnętrzności z tego prostokątnego, golfowskiego do swojego zaokrąglonego i taniej to wyjdzie i mniej nerwów.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-09, 21:20
widać nie miałeś do czynienia z podrabianymi elektrycznymi częściami. Ja tak kiedyś, ida podobnym tokiem myślenia kupiłem nowy przełącznik kierunkowskazów. Nie będe opisywał wszystkiego (było już na forum), ale po jakimś czasie kupiłem używkę na allegro i na niej śmigam do tej pory.
Te nówki są czasem bardzo kiepskiej jakości, to że coś jest niemieckie to nic nie znaczy - i tam są partacze i oszuści.
ja juz włacznik dopadłem oprozcz włacznika przepalony bezpiecznik miałem;/ jak mi fachowiec sprawdzał czy to włacznik to powiedział ze na bank włacznik bo jak na krotko podłaczył to działały halogeny:) ale najlepsze jest to ze mase złapał w miejscu halogenow a prad z czego innego pociagnoł i dlatego mowili ze to włacznik a u mnie halogeny w tym właczniku działałay tylko jak go rozebrałem to padło podswietlenie deski rozdzielczej ale juz mam wszystko ok:) u blachaza co dzisiaj u niego byłem to sa jeszcze 2 ventyle do robienia i w jednym jest schowek pod poduche jutro jade go na niego krecic:P
dowiedziałem sie tez ile bedzie mnie kosztowało zrobienie błotnikow przednich tylniego zderzaka bo miałem stłuczke:) cała robocizna bedzie mnie 450zł mocowanie ich i tak dalej i nowe błotniki bede miał roginane:)
Witam! Kupię włącznik świateł starego typu (zaokrąglony na końcu) z opcja halogenów ,regulacja świateł i podświetlenia licznika ,
full opcja w rozsądnej cenie
taki jak na załączonym obrazku
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
krzeszak, tam ktoś miał sprawdzić w Poznaniu czy gdzie, bo był... i co? Nie zabardzo, nie wypaliło czy jak?
było dzwoniono do nich ale odbierała baba zielona w tej sprawie ... a zanim kolega zdołał sie wybrać został kupiony przez kogoś ... i dlatego sprawa dalej aktualna
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
w srode polatam tylko nie wiem jak dokładnie bo o 16 mam jazdy dwie godziny czyli o 18 bvede mogł polatac co bedzie twarte to napewno wskocze i zobacze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum