tarcze były zwykłe a były ostro katowane.a i swoje już tez wyjechały na zdjiecu jest to nie widoczne ale ona jest cała popękana no i nie wytrzymała tego wyścigu po mieście.a i maiłem za dużo na liczniku i dzwon.
wiec tak doszły do mnie paczki i wczoraj vento ruszyło założony nowy błotnik,2 maska, kupiony nie założony gril starego typu no i nowe tarcze brembo i klocek.dziś pojechałem do lbn założyłem szybkę i nowa lewa lampę zostało tylko ponaciągać pod prostować i pomalować, jak będzie wszytko tak jak należy będzie sesja i cud miód i vento
dokładnie tak jak mi farba będzie szybko schła to w niedzielę będzie sesyjka
furak musi zapierniczać bo jak stoji to mu to szkodzi dzis musiałem w powrocie z lublina pajaki z tłoków przegonic bo 4 dni stał czekał na czesci.
a wiec Vento już jeździ.malowanie się nie udało bo jakaś debil dał inny odcien farby i dodatkowo użyto 1l nitro na zmycie kawałka farby.jeszcze jedyne co bede musiał w nim zrobić to zawieszke z przodu i niestety spokojnie jezdzic.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-07-29, 09:15
FWD350 napisał/a:
spokojnie człowiek jest tylko człowiekiem
spoko, ale skoro jest się lakiernikiem i pracuje sie w zakładzie lakierniczym czy tam u blacharza, to chyba trzeba mieć o tym jakieś pojęcie i nie odwalac fuszery...nie rozumiem takich ludzi..
ale skoro jest się lakiernikiem i pracuje sie w zakładzie lakierniczym czy tam u blacharza
nie nikt z tamtad nie dobierał ja dobierałem było zamiowione dobrze tylko koles albo dał zła farbe albo coś mu sie w kompie pojeb.... mam kilka fot zrobionych tel zaraz cos zmontuje
no w czwartek o 15 dzwon o 22 wszystko wyklepane czekałem na części w wtorek wszystko przyszło poskładałem jako tako. w srode do lbn szyba i lampa kupiona zamontowano odrazu. czwartek zaczeliśmy z koleszka wszystko spachlowac czyscic w piatek w sobote pomyłka z lakierem zmywalismy wszystko .potem spowrotem odtłuscic wszystko i w pon z rana pomalował sie postał 10 godz w suszarce,bałem sie ze plastiki sie potopia. no i smiga.
Vento-Łukasz napisał/a:
ale musze ci powiedziec ze jakos ze starym grilem jakoś ładniej autko wyglądał
cha i chyba tu znów wyszedłem do przodu zamówiłem gril taki jak ma kolczyx tylko bez znaczka za 50 zł a przyszedł mi ten tylko w ori kolorze szarym jakos mi ten kolor nie pasował i pomalowali my w kolor auta a tak prawde mowiac to chyba jest naj ładniejszy gril jaki m oze byc do vento
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-08-01, 20:06
FWD350, gdzie Ty tam u siebie takie prędkości łapiesz....same fotoradary i ograniczenia plus Vectry.....szacun za tą prędkość bo masz cieżkie tereny-wiem bo kolega tam w drogówce robi.
Ostatnio jak byłem w Chemie to mnie monitoring 2 razy na czerwonym przyciął
jedna tylko która lapie ruskich bo każdy z tego rejonu dobrze ja zna i zwalnia i nie wyprzedza na zakazach i nie daje się podpuścić
Paweł J. napisał/a:
Ostatnio jak byłem w Chemie to mnie monitoring 2 razy na czerwonym przyciął
i jakies problemy z tego powodu miałeś??
Paweł J. napisał/a:
Ech....musimy się kiedyś powścikać razem
nie no musze u siebie wszystko ogarnąć i w końcu zorganizujemy jakiś spot z ogniskiem lub grilem.ale to w sierpniu bo teraz będę miał wydatek na dentystę nie ma sie czym chwalić ale po wczorajszym spotkaniu klasowym nie mam 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum