Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-10-25, 14:21
Panowie, ustalenia są takie; spotykacie się jutro o 12.00 na parkingu Auchan w tej części gdzie jest KFC i jedziecie do Pępowa (mapka dojazdu kila postów wyżej. Ja na was czekam w Pępowie (na skrzyżowaniu na Żukowo) następnie jedziemy razem do tej galerii. Komu nie pasuje godzina niech pisze bo właściciel jest "na telefon" także godzina musi być konkretna.
P.S. Macie pozdrowienia od Wolfa, wczoraj z nim rozmawiałem.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-10-25, 23:09
Fotki, foteczki... Róbcie ile się da i czekam na fotencje, wrzucimy na stronkę.
Panowie, mała prośba do Was, zagadajcie w tym muzeum, co by bawiżać współprace miezy naszym Stowarzyszeniem a nimi. Podajcie kontakt do mnie, niech właściciel się skontaktuje i zrobimy z tego coś fajnego OKI?
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-10-27, 08:52
no liczne autki. a malej modeli Ventki niebylo? takiej malutkiej malutkiej?
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
no niestety miniaturka ventki okazuje się także rarytasem dla właściciela muzeum,ale obiecał że poszuka i wtedy zawita do gablotki.Ciężka sprawa dorwać model ventki,jak się pojawi na allegro to zaraz znika.A co do felg to też zwróciłem na to uwagę,gościu mówił że miał okazję hurtowo kupić to brał Cinek nie smakuje ci pizza ,pizza jest cool
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum