Silnik: b4 2,3 ng
Wysłany: 2011-05-18, 12:55 [VENTO] 1.9td wszystkie części z rozbiorki
tak jak w temacie mam praktycznie wszystko poza maska przednim zderzakiem i lampami przednimi prosze pisac co potrzeba to bede mowil ceny np silnik z turbina i pompa w bardzo dobrym stanie 700zl w razie jakis pytan kontakt telefoniczny 504-991-897
Ostatnio zmieniony przez ernest91 2011-05-18, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-05-18, 22:24 Re: [VENTO] 1.9td wszystkie części z rozbiorki
ernest91 napisał/a:
tak jak w temacie mam praktycznie wszystko poza maska przednim zderzakiem i lampami przednimi prosze pisac co potrzeba to bede mowil ceny np silnik z turbina i pompa w bardzo dobrym stanie 700zl w razie jakis pytan kontakt telefoniczny 504-991-897
Sorry koledzy że nie na temat ale nie dam żeby on komuś gniota wbił, jeśli chodzi głównie o to co w cytacie zaznaczone mam to chyba ernest sobie kp[isz!!! Ty chcesz ten silnik zajeżdżony sprzedać? Przy którym pompa jak się sam cieszyłeś jak głupi że już siadła zresztą na innym forum wystawiając napisałeś że pompa walnięta a tu chcesz ludzi w butelkę napijać? Niech przez to sobie każdy wywnioskuje jakie są interesy z Tobą.
"silnik z turbina i pompa w bardzo dobrym stanie"
Wtrąciłem się bo szkoda żeby ktoś się na to nadział...
Tyle odemnie...
Wysłany: 2011-05-18, 22:33
przepraszam cie bardzo heiland ale to ze masz problemy sam ze soba to juz nie moja wina i ze wypisuje bzdury na forum bo na naszym chelmskim bana dostal klapa jest bez wgniot a chce poprostu wyzbyc wszystkiego co mi zostalo z rozbiorki kolega borys87 bral ode mnie czesci i nigdy nie narzekal
Ostatnio zmieniony przez ernest91 2011-05-18, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Rafik, nie wiem co do klapy ja tylko odradzam jak najdalej unikać silnika i jego podzespołów bo to naprawdę trup był.
Rafik, nie smuć się bo z tą klapą to nie wiem jak jest
ernest91 tłumaczę jak dla dziecka w sumię nie mówię o innych Twoich rzeczach tylko głównie chodzi mi o te śmieszne kłamstwa Twe propo silnika pompy i turbiny co z tych trzech wymienionych rzeczy żadna chyba nie sprawna a tu będziesz ludzi nabijać że silnik, pompa i turbo w bardzo dobrym stanie, chyba kpisz, jak dla mnie koniec tematu, ja się ok czuję bo ostrzegłem innych przed silnikiem i podzespołami jego...
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-05-18, 22:36
a sorry zle zrozumialem
napisz mi ile z wysyłką i podaj dane do przelewu na pw a i zdjecia jakies poglądowe masz jak co to bym prosił na maila Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Wysłany: 2011-05-18, 22:36
ja nie napisalem tutaj zeby wszczynac jakies klotnie tylko chce sie pozbyc czesci jezeli chodzi o silnik to i tak kto zechce kupic to odbierze go osobiscie a klapa jest w naprawde bardzo dobrym stanie moge zrobic jutro zdjecia i ci podeslac takze jutro wszystko wysle ci na pw
Ostatnio zmieniony przez ernest91 2011-05-18, 22:39, w całości zmieniany 2 razy
a wiec tak
do silnik sie nie wypowiem nie widziałem i nie słyszałem jak pracuje... jestem bezstronny a co do podzespołów hymm widziałem auto jak było juz w połowie rozebrane i większość podzespołów bylo jak najbardziej w porządku
a powracając do poszczególnych elementów części.... myśle ze zdjęcie powinno wystrczyć.... chyba ze chodzi o to czego nie slychac nie da sie sprawdzić za pomocą zdjęcia, można przyjechać zobaczyć a z kolega da sie dogadać
a Ty heiland mam pytanie widziałeś to auto w ogóle?
Borys87, widziałem, słyszałem i niedowierzałem, sam wiesz że przy odpalaniu i ogółem puszczał dym jak z starych kotłowni, zresztą koniec OT, ja jak napisałem w pierwszym poście chodzi mi o silnik i podzespoły silnika że są już beznadziejne i nie polecam komuś a dodatkowo sprzedający kłamie pisząc że jest w bardzo dobrym stanie do czego się przyznaje a tu kłamie, z mojej stronu już koniec OT
Wysłany: 2011-05-19, 14:52
up do gory brac czesci tanio pooddaje deska kompletna starego typu z plastikami wszystkimi zaslepkami i nawiewami 60zl dorzuce schowek z ulamana klapka od zamka
Prawy błotnik z zaokrąglonym kierunkiem?? Posiadasz??
Nakładki na progi te plastikowe plus osłony metalowe, narożniki?
Odma idąca od pokrywy zaworów do silnika?? (nie ta co idzie do filtra).
Odpisz na PW.
Kratkę w przedni zderzak (od strony kierowcy) posiadasz? Prowadnice szyber dachu tez mnie interesują? a i może masz manetkę wycieraczek ze sterowaniem komputera ( z prawej strony)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum