Wysłany: 2011-03-14, 10:18 Sprzedam VENTO GTI Edition Full Opcja
Sprzedam mocno do inwestowane VENTO GTI 2.0 8V 1996r
Vento posiada pakiet GTI czyli miedzy innymi hamulce, wachacze, skrzynia, pasty na 5 śrub, tył tarcze, ( czyli jak to w GTi albo VR6) lampy hella, tył hella dymione, lotka hella, itp.
Wyposażenie:
ABS, AIR BAG x2, elektryczne szyby x4, elektryczne lusterka, elektryczny szyberdach, central zamek, fotele RECARO PODGRZEWANE, podłokietnik tył, Climatronic, komputera pokładowy, wspomaganie kierownicy. Praktycznie full opcja.
Silnik AGG 2.0 8v z głowicą po remoncie od G60 (mocniejsza, szybsza, ostrzejszy wałek)
Wymienione pierścienie, panewki na wale i korbowodach, sworznie tłoków, kompletny rozrząd, termostat, kable zapłonowe, świece, palec + kopółka, wszelkie uszczelki i uszczeleczki, oleje, płyny, filtry, sprzęgło. Silnik na cylindrach ma po 13 atmosfer!
Wymienone zostały także tarcze przód, klocki tył i przód, amortyzatory, spręzeny - 40mm, tuleje wachaczy, końcówki wachaczy, stabilizatory, prawy drązek kierowniczy, łożyska tył, zregenerowane zaciski, tłumik końcowy
Wymienione wszystko co miało być wymienione.
W komplecie koła stalowe 15 na letnich i alu 16 orginalne GTI borbet (jedna do spawania) Za dopłatą prawie nówki alu 16 z oponami letnimi.
W samochodzie trzeba ustawić zapłon, ustawić gaz, wymenić jeden wtrysk, skasować błędy na kompie, pare poprawek lakierniczych.
Ja juz nie mam siły, nerwów a szczególnie czasy zeby dokończyć Ventke. Juz to za długo trwa także postanowiłem sprzedać... jeszcze sie nawet nie nacieszyłem.
Cena jaka mnie interesuje to 6000zł tak jak stoji ( wiecej włozyłem) Lub sprzdam na częsci jezeli znajda sie osoby zainteresowane na większość cześci.
Na fotele napalony jest kolega nowok chyba je bierze jeszcze musze sie z nim dogadać. Ma przyjechac pooglądać także jak by ich nie wzioł to zrobie więcej fotek. Szyberdach 250zł. Lampy przód 100zł z tym ze w prawej urwany jest zaczep odbłyśnika. Grill "made in taiwan"
wstępna cena 1000zł wraz z boczkami. Z tym ze boczek lewy do kierowcy do obicia. I na Fotelu pasażera dziura. Jutro wrzuce lepsze fotki;) I wypisze liste części które mi zostały bo Pioter troche tam nawyciagał ;P
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-03-18, 18:02
szlapa napisał/a:
Szyberdach 250zł. Lampy przód 100zł z tym ze w prawej urwany jest zaczep odbłyśnika
a zaczep to w odbłyśniku urwany czy ta biała spinka,jeżeli odbłyśniki są całe to rezerwuje ,co do szybra to czy jest w pełni sprawny i czy cena z silniczkiem ,jeżeli tak to też rezerwuje ,do czasu odp
Muszę coś zakombinować bo mój silnik zaczyna się kończ Kopci,nierówno pracuje na gazie i benzynie i ma sztraszny apetyt na olej silnikowy.Więc tak sobie wymyślilem że może by coś ogarnął mocniejszego
Siedzenia, boczki, climatronic, Lampy przód, maska, elek szyby, deska rozdzielcza Sprzedane!!! Wstępna cena za silnik plus jego osprzęt (komplet na swapa) 1400zł. Silniczek polecam. Praktycznie wszystko nowe. Czekam na prozpozycje. mój tel 883427042
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum