progi jak to w ventkach nie sa idealne ale jeszcze w miare....nie trzeba jeszcze nic robic gdyz spod byl czyszczony i konserwowany przed zima... a z tylu blisko prawej lampy spod zderzaka wychodza 2 plamki do zaprawki...pozatym nic powaznego:)
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie bylo czerwone tylko czerwone mialem wczesniej.... jesli komus zalezy to znajdzie tez jak swiezo po sprowadzeniu z niemiec wystawilem go na aukcje(kupilem go bo niezla wersja na sprzedaz) i na forum tez byl.... a chcialem go sprzedac bo mialem czerwonego w ktorym wszystko bylo zrobione a jak wiadomo nowe auto to plyny paski tuleje i wszystko trzeba od nowa.... idzmy dalej..... w koncu postanowilem ze jednak 110km to nie 64km jak w czerwonym i mlodszy o 3 lata i go zarejestrowalem i zaczalem szykowac. potem czerwone sprzedalem....
kiedy juz mialem wszystko porobione przytrafila sie przygoda.... byla to kolizjia i a nie jak wtedy w szoku napisalem powazny wypadek. wysunalem przod na skrzyzowaniu i inne auto uderzylo mnie w sam bok przedniego zderzaka z prawej strony[kolo niedotkniete] skutkiem czego ze jest tam miekko wgniotl sie blotnik, zderzak, podwinal sie koniec maski, pekla lampa prawa i gril i kawalek pasa przedniego ktory tez wymienilem a pod spodem plastiki takie jak obudowa filtra powietrza obudowa rozrzadu i kolanko rury powietrznej turbiny. a zakupile 2 blotniki bo blisko progow wychodzily juz pryszcze wiec wiadomo ze przy lakierowaniu sie robi porzadnie i daje nowe.
pisalem powaznego bo myslalem ze podluznica do wymiany ale po rozebraniu blachaz powiedzial ze nic nie trzeba wycinac.
Kazdy powie ze sciemniam ale!!!!!! mam zdjecia i zainteresowanym pokaze jak "powazne" to bylo. Fakt...zapomnialem odznaczyc pole "niewypadkowy" ale uwiezcie mi przy kazdym telefonie o tym mowie wiec nic nie ukrywam...
co do hokeja i listew takie juz mial od poczatku
_________________ Moje Vento GT TDI 110km
Ostatnio zmieniony przez misiu129 2009-06-19, 20:21, w całości zmieniany 2 razy
mam ich sporo ale mialem na mysli "zainteresowanym pokaze" tzn zainteresowanym przy kupnie. nie widze sensu zeby publicznie je przedstawiac.... nie chcem puszczac w swiat swoich bledow bo nie jako stalo sie to z prostej glupoty ale niestety mojej. Dodam natomiat jeszcze to; zadko sie zdarza....pokaze zdjecia ktore robilem zeby utworzyc historie auta modyfikacji, przeprowadzanych zmian. ogladajacemu auto opowiem o wszystkim co zrobilem w aucie a jest tego wiele, i niczego nie bede ukrywal...
i jeszcze jedna prosba... nie robcie ze mnie oszusta. bo kazde auto ktore spprzedawalem wczesniej[srednio co 3lata]nabywcy byli mile zaskoczeni ze tyle szczegolow sie dowiedzieli co kiedy juz trzeba zmienic itp a niektotrzy nic by nie mowili. Pozdrawiam wszystkich Ventylomaniakow
_________________ Moje Vento GT TDI 110km
Ostatnio zmieniony przez misiu129 2009-06-20, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Ja kojarzę to Vento... Krosno Odrzańskie... Miałeś wystawiony na Allegro dobry rok temu, bo jak szukałem auta dla brata, to jeszcze pamiętam coś, że czy w niedzielę, ewentualnie, można podjechać na oględziny. Wtedy już nie pamiętam jak było, ale teraz to widać dokładnie, że przód ma inny odcień lakieru, a tył też inny - szczególnie między przednimi drzwiami, a tylnymi.
no wlasnie....gdzies przeczytalem ze przed kupnem ktos chce sie przejechac pozadnie.... jak ktos bedzie zainteresowany i "zaleje" mozemy tetowac ile chcecie.... 30, 60, 100 czy 200km...im dluzej sie jezdzi tym przyjemniej:):P
nie po dwonie bo to bylo ponad 8 miesiecy temu.... wsadzilem w naprawe 5,5tys zklotych. dlaczego? bo robilem dla siebie. mialem do wyboru 3 warsztaty...i wybralem najdrozszy bo wiem jak naprawiaja auta. oni tylko mi spasowali elementy i polakierowali reszte skadalem sam. bo wiadomo dla siebie to powoli i porzadnie.auto teraz jest w lepszym stanie niz przed zdarzeniem. nie planowalem sprzedarzy nawet 2 tyg przed wystawieniem kupilem sportowa zawieche i hamulce1200zl... ale mam suyper okazje na passata b5 a takim samym silnikiem... a nie stac mnie zeby kupic 2 auto. jestem niechetny na tyle do sprzedarzy vento ze cieko bedzie negocjowac:P
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-06-22, 21:03
hmm ja to czegos takiego nierozumiem w czym tu jest umiejetnosc lub cos innego no nwm jakos to wyglada.... dziecko...
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum