|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
SPRZEDAM - Zderzak USA/US jetta/vento mk3
pezet666 - 2011-02-17, 19:30 Temat postu: Zderzak USA/US jetta/vento mk3 Stan zderzaka bdb (pod malowanie).
Brak zaślepki.
Reszta w aukcji.
http://allegro.pl/zderzak...1464592898.html
Dodatkowe zdjęcia:
Hormon - 2011-02-17, 19:47
Daj jeszcze fotki od środka, i dokładne fotki miejsc gdzie brakuje lakieru, bo nie wygląda ten zderzak na stan bdb.
pezet666 - 2011-02-17, 19:53
Hormon napisał/a: | Daj jeszcze fotki od środka, i dokładne fotki miejsc gdzie brakuje lakieru, bo nie wygląda ten zderzak na stan bdb. |
Napisałem pod malowanie, w sensie nie ma pęknięć etc, jedynie powłoka lakiernicza jest to zmiany
Zaczepy również są całe.
Również stan to pojęcie względne, bo wiadomo, patrząc po jego stanie obecnym - chodzi mi o lakier, to takiego nie założy raczej nikt.
Fotki jutro podrzucę, obecnie nie mam jak, musiałbym je zrobić a obecnie nie mam fizycznej możliwości.
Przemek - 2011-02-17, 19:56
zderzak był klejony spawany w miejscach gdzie lakier jest zdarty
pezet666 - 2011-02-17, 20:00
ventylek86 napisał/a: | zderzak był klejony spawany w miejscach gdzie lakier jest zdarty |
Nie widziałem czegoś takiego w nim
Hormon - 2011-02-17, 20:13
Dla pewności czy stan zderzaka jest bdb dodaj fotki tak jak wcześniej prosiłem, nie chcemy aby ktoś z forum później narzekał że został oszukany. Stan bdb czyli zderzak nie spawany i nie popękany, lakier to małe piwo.
pezet666 - 2011-02-18, 00:11
Cytat: | Dla pewności czy stan zderzaka jest bdb dodaj fotki tak jak wcześniej prosiłem, nie chcemy aby ktoś z forum później narzekał że został oszukany. Stan bdb czyli zderzak nie spawany i nie popękany, lakier to małe piwo. |
Doskonale to rozumiem, jeżeli faktycznie zobaczę że cos takiego miało miejsce, to wycofam to po prostu.
Zresztą nie mam zamiaru się jakoś pucować, ale nie widzę sensu sprzedając "kota w worku", nie widziałem żadnych spawów to określiłem stan jasno
Zresztą to chyba jasne:)
Umyję jutro zderzak od wewnątrz to wrzucę fotejszyny.
|
|