Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Pozosta³e - g³osnik z lewej strony nie graja

krzys9262 - 2010-05-01, 21:39
Temat postu: g³osnik z lewej strony nie graja
Czesc.. mam oto taki problem ze po wymianie nagrzewnicy g³osniki z lewej strony przesta³y grac... nie wiem co mog³os sie stac kombinowa³em juz na wszystkie sposoby i nic czy gdzies pod deska rozdzielcza jest jakas kostka ?? Moze Wy cos pomozecie w tej sprawie a jezeli nie to bede prowadzi³ oddzielne kable do tych g³osników :( prawa strona gra idealnie wiec czemu lewa przesta³a :( :( :( :( :mur:
Pawe³ J. - 2010-05-01, 21:42

Mo¿e po prostu z radia wtyczka siê jedn± stron± wysunê³a....oblukaj najpierw radio a potem id¿ po kablach....co¶ na bank znajdziesz.
krzys9262 - 2010-05-01, 22:10

radio wyciaga³em juz 3 razy... :) pod³oczone jest ok :( problem z tym ze kable od radia chowaja mi sie pod deske rozdzielcza :( a nie chce jej zdejmowac ale chyba bez tego sie nie obejdzie :mur: a ewidetnie jest to cos pod nia bo teraz patrzy³em to sygna³ z radia jest wysy³any ale nie dociera juz do tego ³aczenia miedzy drzwiami kierowcy tym bardziej do tylnich... :(
krzeszak - 2010-05-01, 22:46

krzys9262, - musia³e¶ uszkodziæ przewody id±ce do g³o¶ników jak wymienia³e¶ nagrzewnice :( musisz znale¼æ to miejcie ;) innego sposobu nie ma :(
krzys9262 - 2010-05-02, 12:59

dzis w nocy rozebra³em zegary i ca³a deske i znalaz³em usterke :] jeden kabel by³ przeciety tak jak by nozem( tylko nie przypominam sobie zebym cos cio³ przy wymianie nagrzewnicy :) ) ale wazne ze muzyczka juz gra :tazz: Serdeczne dzieki za pomoc :oklaski: pozdrawiam :papa: