Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

SPRZEDAM - [sprzedam] pozostalosci po ventylu

miechy - 2010-01-17, 23:48
Temat postu: [sprzedam] pozostalosci po ventylu
Jak w temacie

Posiadam na sprzedaż pozostałości po Ventylu a mianowicie sredni hokej, waski jak i spręzyny 4 szt ( komplet) seria z roku 97 TDI..........

Cena hokeja sredniego to 100 zł( cena do negocjacji...... drobnej ) jesli ktos chciałby wziasc i sredni i waski to cena do dogadania............

Cena za hokej waski 50 zl do negoscjacji

Sprezyny..... nie sa wytluczone, dobrze sie na nich jezdziło........ cena 100 zł

Przypomniało mi sie ze posiadam jeszcze 2 glośniki , sa to prawdopodobnie Magnaty 165--niskotonowe ( zdjecia dla zainteresowanych) cena 80 zł

Teraz tak. Zdjecia przedstawiaja sam hokej sredni, jest on brudny bo lezy w garażu i na lewym el na tej krótszej czesci jest przerysowanie.......natomiast prawy jest ok

Waskiego hokeja nie mam zdjecia gdyż jest w 2 garazu a jak robilem foty nie mialem kluczy........ale jest :) i kazdy wie jak to wyglada .........

Natomiast co do sprezyn to zamieszczam zdjecie z amortyzatorami gdyż tak mi to zostało....... sa 3 kolumny na zdjeciu ale wiem ze jeszcze 1 przednia tez gdzies jest tylko nie mailem czasu poszukac........

konkretnie zainteresowani ludzie najlepiej dzwoncie pod 601435710 gdyz te PW to strata czasu.............

miechy - 2010-01-29, 14:37

jako ze zainteresowanie jest znikome to robimy promocje :P

hokej sredni 80 zl + koszt przesylki
hokej wąski 30 zl + koszt przesylki

sprężyny 80 zł + koszt przesylki

Pozdrawiam

arek07 - 2010-01-29, 17:09

miechy napisał/a:
hokej sredni 80 zl + koszt przesylki

kolego to byłaby promocja gdyby to był hokej od vr6 :)

jakbyś opuścił cenę o połowe to byłbym chętny :D

pawelvw - 2010-01-29, 19:48

panowie nie przesadzajcie ta cena za hokej średni 80zł jest wsam raz ja połówke hokeja średniego sprzedałem za 40 zł+12zł przesyłka
zaraz za to co napisałem bedziecie na mnie psy wieszac :rotfl:

Vento-Łukasz - 2010-01-29, 21:11

ja całą średnią dokłade kupiłem za 40 zł :D
vwkrzysio - 2010-01-30, 08:33

pawelvw, to że ty sprzedałeś połówke za 40 to nie znaczy żemiechy, nie może sprzedać za 40 całości :P :P
krzeszak - 2010-01-30, 09:00

:stop: :stop: :stop: :stop:
Cytat:
zasada działu giełda:

nie komentujemy w tym dziale niczego, czyli jeśli cena nam nie odpowiada, pozostawiamy to bez komentarza, ani komentujemy wyglądu itp itd. Bezsensownie zaśmiecamy w ten sposób tematu w tym dziale pisząc posty nie wnoszące nic do tematu.

:stop: :stop: :stop: :stop:
kielbasssa - 2010-02-03, 21:19

ja byl bym zainteresowany hokejem o ile jeszcze jest !! prosil bym o jakas wiadomosc!!na priv
BenyVw - 2010-02-25, 23:56

Nie wiem czy dalej aktualne ale pytam o ten średni hokeyy ?
Ile do wzięcia ?