|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Ogólnie - Brzęczyk świateł (przekaźnik) nr 10
wentyl - 2009-07-09, 16:37 Temat postu: Brzęczyk świateł (przekaźnik) nr 10 Mam przekaźnik który informuje o wyłączeniu świateł oryginał vw tylko jak go wkładam w nr 10 to brzęczy elegancko że łeb boli tylko wtedy nie działają halogeny jak to zrobić żeby było OK?? Dodam że przeglądałem poradyhttp://www.vwvento.org/porady/brzeczyk/ i mój przekaźnik ma cztery nóżki a nie 3.
theority - 2009-07-09, 17:28
daj maila to Ci podeślę moją wersję tej porady która nie została dodana.
krzeszak - 2009-07-09, 20:12
theority napisał/a: | daj maila to Ci podeślę moją wersję tej porady która nie została dodana. |
theority, - czemu nie opublikujesz swojej porady
Paweł J. - 2009-07-09, 20:14
theority, wklej chociaż tutaj Twoją porade
theority - 2009-07-09, 21:12
krzeszak, wysłałem na adres klubowy ten aneks do porady odnośnie brzęczyka a ostatnio nawet poradę na temat wymiany pompy wody.
pablomed - 2009-07-09, 23:31
wentyl napisał/a: | oryginał vw tylko jak go wkładam w nr 10 | nie ta dziurka, to jest właśnie od haloganów, chyba w lewo czyli 9 tam przekaźnik 36 powinien spasować
theority - 2009-07-10, 09:14
pablomed napisał/a: | nie ta dziurka, to jest właśnie od haloganów, chyba w lewo czyli 9 tam przekaźnik 36 powinien spasować | nie wiem czy zauważyłeś ale...
wentyl napisał/a: | jak go wkładam w nr 10 to brzęczy elegancko że łeb boli |
wentyl, problemem może być to że byś musiał zrobić zewnętrzny mostek na przeciwmgielne (taki mostek jak jest w poradach opisany). Ten brzęczek chyba nie jest jednak oryginałem od Ventki
spyro - 2009-07-10, 11:16
theority napisał/a: | krzeszak, wysłałem na adres klubowy ten aneks do porady odnośnie brzęczyka a ostatnio nawet poradę na temat wymiany pompy wody. | wiem wiem... Chłopaki nie obrażajcie się, ale to wszystko jest na moim łbie, który już pęka Mam to zaznaczone na czerwono, żeby dodać.
krzeszak - 2009-07-10, 13:53
krzeszak napisał/a: | theority, - czemu nie opublikujesz swojej porady |
theority napisał/a: | krzeszak, wysłałem na adres klubowy ten aneks do porady odnośnie brzęczyka a ostatnio nawet poradę na temat wymiany pompy wody. |
spyro napisał/a: | wiem wiem... Chłopaki nie obrażajcie się, ale to wszystko jest na moim łbie, który już pęka Mam to zaznaczone na czerwono, żeby dodać. |
no i temat wyjaśniony... zwracam honory Panowie
wentyl - 2009-07-10, 18:16
Przekaźnik jest wyjęty z jetty wersja USA pablomed napisał/a: | nie ta dziurka, to jest właśnie od haloganów, chyba w lewo czyli 9 tam przekaźnik 36 powinien spasować |
ta dziurka na pewno HAHAHA zaryzykuje i skrosuje ten przekaźnik i dam znać jak nie spłonę.
|
|