Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - szukam lokum !

marmarmarek - 2006-08-09, 13:47
Temat postu: szukam lokum !
Nie wiem, czy na forum jest ktos z wroclawia albo cus. ale moze ktos z Was wie, o jakims pokoju do wynajecia we Wroclawiu dla studenta? jakby co to piszcie.
spyro - 2006-08-09, 13:50

proponuję przeszukac w necie, np gratka.pl, trader.pl itp serwisy poświęcone ogłoszeniom, można znaleźc naprawdę fajne oferty...
kovval - 2006-08-09, 21:31

marmarmarek podbij do perly04, on coprawda nie miezka w samym wroclawiu, ale tam studiuje. moze bedzie cos wiedzial
kminas - 2006-08-12, 09:48

nie wiem na jak dlugo potrzebujesz ten pokój, ale tanie noclegi we Wro można znaleźć w domach noclegowych www.puhot.pl warunki w miare fajne i przede wszystkim tanio :D pozdrawiam :D
spyro - 2006-08-12, 10:26

kminas napisał/a:
można znaleźć w domach noclegowych www.puhot.pl

Ale ceny niezbyt zachęcające jak dla studenta, taniej CI wyjdzie wynająć mieszkanie, bo doba kosztuje tam 55 zł za pokój 1-osobowy, no chyba że chcesz tylko na weekendy to wtedy mieszkanie pewnie wyjdzie drożej... Mówię CI poszukaj w gratce, tam jest masa ogłoszeń, polecam ten serwis bo sam nie raz niego wynajmowałem mieszkania i pokoje dla zanajomych.

marmarmarek - 2006-08-12, 11:36

no-ja szukam czegos od pazdziernika... do konca sesji wiosennej ;) narazie musze ustalic kto z klasy ew do wrocka idzie tez-bo samemu mieszkac to tez tak sucho...

[ Dodano: 2006-09-07, 19:29 ]
juz mam :) mieszkam w jednym pokoju z kumplem, w dwoch pozostalych po jednej dziewczynie ;) jestesmy wspolokatorami-czyoi wszyscy na rownych prawach-meiszkanie studenckie-o to mi chodzilo :D

spyro - 2008-08-14, 10:03

wiem, że już dawno, bardzo dawno masz mieszkanko we Wrocku, ale padłem czytając dzisiaj to ogłoszenie:

marmarmarek - 2008-08-14, 10:47

He he :) no juz po raz trzeci przeypadlo mi szukac mieszkania :) tym razem wynajelismy w 4 cale, 3 pokojowe, prawie 60 m^2, wiec spoko jest :)