|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Pozostałe - Fotel kierowcy
piotrek_inf - 2009-01-12, 19:22 Temat postu: Fotel kierowcy Mam pytanko. Od jakiego auta podejdzie fotel kierowcy? Czy raczej tylko Golf3/Vento?
sebastian - 2009-01-12, 19:30
Po przeróbkach to od każdego
Ale bez przeróbek, metodą plug&play to golf3\vento
piotrek_inf - 2009-01-12, 19:37
No właśnie chcę bez przeróbek. Ale ciężko znaleźć sam fotel kierowcy, zazwyczaj jak ktoś sprzedaje to komplet.
sebastian - 2009-01-12, 19:43
A co powiesz na to? Jest w Twoim kolorze
http://allegro.pl/item507...l_kierowcy.html
piotrek_inf - 2009-01-12, 19:49
No właśnie nie w moim kolorze, ale to nie szkodzi, tylko cena zabójcza, z przesyłką 210zł to trochę za dużo. Nie widzę też regulacji, żeby tylko nie okazało się że to fotel z wersji angielskiej.
spyro - 2009-01-12, 19:52
toźto okazjon jak dla Ciebie stworzona, bo jeden fotelik i kolor chyba ten.
sebastian - 2009-01-12, 19:54
piotrek_inf napisał/a: | No właśnie nie w moim kolorze |
No w ogłoszeniu wzór niby taki sam...
piotrek_inf napisał/a: | tylko cena zabójcza, z przesyłką 210zł to trochę za dużo |
cóż... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, co prawda...ale w sumie to masakra z tą ceną..
piotrek_inf napisał/a: | Nie widzę też regulacji |
reg. pochylenia fotale na bank musi mieć, ale jak coś to zawsze mozesz zagadać ze sprzedawcą, by Ci foteczki przesłał. Nie wszystkie fotele miały pełny zestaw regulacji...
piotrek_inf napisał/a: | żeby tylko nie okazało się że to fotel z wersji angielskiej. |
Jakby był z angielskiej, to miałby regulację po prawej stronie, a jak widzsz, nie ma.
piotrek_inf - 2009-01-12, 20:02
sebastian napisał/a: | Jakby był z angielskiej, to miałby regulację po prawej stronie, a jak widzsz, nie ma. |
Ale fotel pasażera w aucie angielskim jest fotelem kierowcy w aucie euro, czyli to jest identyczny fotel tylko bez regulacji, jestem dość wysoki i bardzo mi zależy na regulacji przynajmniej wysokości.
sebastian napisał/a: | No w ogłoszeniu wzór niby taki sam... |
W moim ogłoszeniu 3 post to zdjęcie fotela gościa który mi oferował ten właśnie fotel z rozdarciem takim, a ja mam takie fotele:
Za taki fotel, z taką regulacją mogę dać 200zł:
|
|