|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Pozostałe - Czym kierować sie przy kupnie odtwarzacza viedo/dvd ??
kosmi - 2008-12-25, 11:55 Temat postu: Czym kierować sie przy kupnie odtwarzacza viedo/dvd ?? Witam ojciec chce mi kupic w niemczech taki sprzęt tylko nie wiem czym najlepiej sie kierowac przy kupnie takiego sprzetu
sebastian - 2008-12-25, 12:00
Przede wszystkim tym się kierować, by można to szybko zdemontowac i schować, by nie kusiło niepowołanych osób... Bo niestety, jest jak jest...
spyro - 2008-12-25, 17:16
rozumiem że do auta to ma być?
Jeśli to ma być sam odtwarzacz i osobno ekran to odtwarzacz radze zamontować na stałe np. w schowku, to świetne rozwiązanie, nie kusi złodziei a sprawuje się świetnie.
kosmi - 2008-12-25, 17:19
to ma byc odrazu z wysuwanym wyświetlaczem razem z radiem
Respect - 2008-12-25, 18:50
przerabiałem to ostatnio, przedewszystkim żeby byłzdejmowany panel całościowo, no i żeby była regulacja kąta pochylenia wyświetlacza bo u nas w ventce jak się wyświetlacz otwiera to jest po skosie, no i szukaj najlepie alpina albo pioneera
szwagier - 2008-12-25, 20:50
co do dvd to przede wszystkim nie kieruj się ceną, wiadomo że jest to jeden z wielu czynników.
1) przede wszystkim sprawdź czy dany model ma możliwość uaktualnienia oprogramowania przez wgrywanie nowego (czyli, możliwość odtwarzania coraz nowszych formatów ) coraz więcej firm to oferuje.
2) im prostszy mechanizm, tym mniejsza szansa na jego uszkodzenie.
|
|