Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Zsyp - [vento] sprzedam autko 94r 1,8 benzyna

simens - 2008-09-16, 23:43
Temat postu: [vento] sprzedam autko 94r 1,8 benzyna
VENTO 94r 1,8 benzyna

zielony metalic

wymieniony uklad wydechowy, zrobione hamulce, podloga, po wymianie rozrzadu, paskow, lozysk w alternatorze, oleju, wszystkie nowe amortyzatory, autko do poprawek lakierniczych w najblizszym czasie postaram sie wrzucic fotki, przeglad na 11 miesiecy(przeszlo bez problemu)

wszystkich zainteresowanych prosze o pisanie na PRV

cena jaka mnie interesuje to 6600zl

mały - 2008-09-30, 23:48

a może jakieś foty tej fureczki??

PS. może się zainteresuję wtedy i napiszę na priv:P

simens - 2008-10-01, 02:59

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6503509
spyro - 2008-10-01, 08:21

mały, chcesz zmienić Ventkę?
mały - 2008-10-01, 12:50

Spyro, tak mnie myśl naszła wczoraj jak zobaczyłem ogłoszenie:) Zwłaszcza że kolorek podobny:P Szkoda tylko, że niestety w wersji 75KM, bo tyle to mam teraz więc po co zamieniać siekierkę na kijek, chociaż ta na "oko" w lepszym stanie niż moja:)

Ps. Simens, jeśli możesz to na przyszłość nie rób zdjęć w słońcu bo nic na nich nie widać chyba, że to celowy zabieg:)

spyro - 2008-10-02, 11:16

mały, ja o bym nie kombinował na Twoim miejscu z kupowaniem drugiej Ventki tylko zrób swoją. Masz kolor jakiego nie ma nikt, to jest już duży pozytyw. Zrób blachę i bujaj się nadal tym autkiem, masz je przecież od początku (w rodzince od nowości) więc nie warto sprzedawać, po prostu troszkę je doinwestuj i już.
Jak chcesz dam CI namiary na dobrego blacharza i lakiernika, ten co mi furkę robił, jest rewelacyjny i nie drogi.