|
Forum Volkswagen Vento Klub Polska Forum maniaków VW Vento |
 |
Hyde Park - Głupota
Karu6 - 2008-08-23, 16:31 Temat postu: Głupota
Jak byłem u dziadka pod Częstochową to jak szedłem do sklepu taką tabliczkę widziałem. Czy wy nieuważacie, że to jest głupota? Przecież mogą go chyba za to do sądu podać.
piru - 2008-08-23, 19:33 Temat postu: Re: Głupota
Karu6 napisał/a: | Obrazek Jak byłem u dziadka pod Częstochową to jak szedłem do sklepu taką tabliczkę widziałem. Czy wy nieuważacie, że to jest głupota? Przecież mogą go chyba za to do sądu podać. |
Tabliczka jak tabliczka tylko jak sie wybierasz do cz-wy lub tez niech będzie pod cz-we to daj znać z mapetem zajedziemy browara obalimy, przeca mieszkamy w tym pseudo świętym mieście
Karu6 - 2008-08-23, 20:17
piru napisał/a: | tylko jak sie wybierasz do cz-wy lub tez niech będzie pod cz-we to daj znać | Ok. Wiesz gdzie są Kłomnice?? Jak się na radomsko jedzie?? To tam mieszka mój dziadek. Ale jak sie skontaktujemy Musiałbyś mi dać swój numer telefonu i Mapeta
spyro - 2008-08-23, 21:45
piru napisał/a: | browara obalimy |
piru, hmmm, spójrz na wiek kolegi karu... Nadal chcesz z nim pic piwo?
Karu6 napisał/a: | to jest głupota? Przecież mogą go chyba za to do sądu podać. | za tabliczkę do sądu? N co Ty. Na swojej posesji można sobie wieszać wszystko co się podoba a ta tabliczka zapewne miała być dowcipn.
Paweł J. - 2008-08-23, 21:58
W sumie u mnie pod domem po tym jak mój piesek przewrócił przybysza i chciał go lekko poddusić to wisi coś podobnego...
spyro - 2008-08-23, 22:01
Tygrysisko, mały OT, znowu zmieniłeś avaterek Jeszcze wczoraj Twoja Ventka inaczej świeciła
A co do tabliczki to naprawdę nie widzę w niej nic dziwnego, ale możliwe, że mając lat naście pewnie inaczej bym to odbierał.
Paweł J. - 2008-08-23, 22:04
spyro napisał/a: | Tygrysisko, mały OT, znowu zmieniłeś avaterek Jeszcze wczoraj Twoja Ventka inaczej świeciła
|
To jeszcze nie to...brukuje mi pewnego efektu...no tylko aby go mieć to muszę sie chyba w photo shopie zabawić...
A wracając do tabliczki...jakby moja psina kogoś pogryzła to wedle prawa było ostrzeżenie...więc jestem czysty....
spyro - 2008-08-23, 22:26
ja niestety nie mieszkam w domku więc chyba kupię sobie taką tabliczke i zaczną ją nosić na szyi będąc na spacerze z psem
Karu6 - 2008-08-23, 22:31
spyro napisał/a: | kupię sobie taką tabliczke i zaczną ją nosić na szyi będąc na spacerze z psem | Moja ciotka mówiła mi kiedyś, że widzieli na furtce tabliczke co miała narysowaną babe jage i był napis Uwaga zła teściowa.
Karu6 - 2008-08-23, 22:38
spyro napisał/a: | piru, hmmm, spójrz na wiek kolegi karu... Nadal chcesz z nim pic piwo? | Właśnie CocaCola styknie
spyro - 2008-08-23, 22:40
Karu6 napisał/a: | Uwaga zła teściowa. | takie też bywają...
sebastian - 2008-08-24, 12:12
Tabliczka, jak tabliczka
Mi się podobają akie, co jest napisane: Uwaga, zły pies. A właściciel jeszcze gorszy
Za tabliczkę nikt nikogo nie będzie posyłać do sądu. Chyba, ze to się stanie faktem dokonanym.
piru - 2008-08-24, 13:24
piru, hmmm, spójrz na wiek kolegi karu... Nadal chcesz z nim pic piwo?
O kurcze faktycznie nie spojrzałem na wiek kolegi ale jaja to bym sobie faktycznie kłopotów narobił 13 lat to jedynie cola i lody ale nic to syna mam niewiele młodszego ( 9latek) więc by się w chowanego co najwyżej pobawili
Paweł J. - 2008-08-24, 18:55
Z tym to tez uważaj
marmarmarek - 2008-08-25, 04:39
a wogole to... skoro "zly pies" to mozna wchodzic smialo... bo przeciez jak zly jest, to raczej do niczego, czyli podworka nie pilnuje powinno byc napisane: dobry pies-jakby logicznie mialo byc
sebastian - 2008-08-25, 08:59
jest w tym trochę i prawdy, co mówisz
|
|